teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

I över hundra år har Mölndalsbostäder bidragit till stadens utveckling genom att förvalta, utveckla och bygga nya hem för mölndalsborna. Vårt uppdrag är att tillföra Mölndal hållbara och attraktiva bostäder för människor i livets alla skeden. Ett bekymmersfritt boende utan risk och med möjlighet att påverka.

Vi äger och förvaltar cirka 3 900 lägenheter. Drygt 800 av dem finns i samhällsfastigheter, såsom äldreboenden, gruppboenden och trygghetsboenden. Vi äger även kooperativa hyresrätter som en ytterligare boendeform.

Utöver bostäder äger och förvaltar vi cirka 40 kommersiella lokaler för bland annat butiker, restauranger, kontor, stadsbibliotek och andra verksamheter.

Drivs du av att bidra till en hållbar stadsutveckling och ett hållbart boende? Har du ett genuint intresse för projektledning och att samarbeta med andra? Klappar hjärtat dessutom lite extra för allmännyttans uppdrag? Då har vi jobbet för dig.  

Mölndalsbostäder befinner sig i en spännande utveckling där vi strävar efter att skapa den sköna känslan att komma hem. Vi vill bidra till ett hållbart boende. Det gör vi bland annat genom att vara med i Allmännyttans klimatinitiativ. Vi har även antagit Fossilfritt Sveriges färdplan för en klimatneutral bygg- och anläggningssektor. Målet är att ha netto-noll klimatutsläpp till 2045 från både verksamhet och byggnation.

Mölndal är en spännande stad som växer och utvecklas. Vi är en del av den utvecklingen och har många spännande nyproduktionsprojekt framför oss tillsammans med större ombyggnads- och underhållsprojekt.

Nu söker vi dig som vill vara med på utvecklingsresan genom att stärka vårt team på Fastighetsutveckling som projektledare. Vi är idag sju personer som arbetar i gruppen.

Om uppdraget

Som projektledare har du ett helhetsansvar för de nybyggnads- ombyggnads- och större underhållsprojekt som du tilldelats. Du driver och utvecklar projekten i alla skeden från förstudie till inflyttning.

I ditt ansvar ingår även att:

  • upphandla, styra och samordna konsulter och entreprenörer mot projektets mål

  • ansvarar för att fastställda kvalitets-, ekonomi- och tidsramar hålls. 

Du arbetar i nära samarbete med vår hållbarhetsstrateg, energi- och drift, projektledare och fastighetsutvecklingschef på fastighetsutvecklingsavdelningen. Du har även nära samarbete med upphandlare, förvaltning, kommunikation och samverkar med externa aktörer, myndigheter och organisationer. 

I rollen som projektledare ingår att vara ansvarig för byggherrens arbetsmiljöuppgifter i tilldelade projekt enligt delegering. 

I uppdraget ingår även omvärldsbevakning, att delta i utvecklingsprojekt och att bidra till vår fortsatta utveckling mot våra gemensamma mål.

Om dig 

För att lyckas i rollen som projektledare på Mölndalsbostäder vill vi att du har en analytisk förmåga och är van att arbeta med projekt som kräver struktur och planering. Du är van att leda team och att samverka med många olika parter och intressenter, både externt och internt. Du uttrycker dig ledigt i svenska språket, både i tal och skrift. Du är utvecklingsdriven och har lätt att ta till dig ny kunskap.

Vi ser att du har relevant teoretisk bakgrund motsvarande högskole- eller civilingenjör inom samhällsbyggande eller liknande. Du har minst 5–10 års erfarenhet inom branschen, varav några år i roller såsom projekt-, projekterings- eller byggledning alternativt erfarenhet som entreprenadingenjör eller motsvarade.  

Viktig kompetens för tjänsten är byggteknik, byggnation med låg klimatbelastning, grundläggande installationskunskap samt entreprenadjuridik, upphandling och ekonomistyrning i projekt.  

Meriterande är även om du har kunskap i grundläggande fastighetsekonomi, lönsamhetskalkyler samt kunskap i LOU.

Goda digitala kunskaper i allmänhet och inom ansvarsområdet är en förutsättning då både vår bransch och Mölndalsbostäder digitaliseras i snabb takt.

B-körkort krävs för tjänsten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (100%) och du rapporterar till chefen för Fastighetsutveckling. Du kommer att ha din arbetsplats på Häradsgatan 1, nära Mölndals innerstad. 

Ansökan och kontaktperson 

Din ansökan vill vi ha senast den 4 september. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt med formuläret nedan.

Har du några frågor kontakta gärna Anders Langhard på Chefspoolen, 0704-027740 anders.langhard@chefspoolen.se

Ulf Bergh, facklig företrädare Unionen, 031-720 84 32 ulf.bergh@molndalsbostader.se

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare annonsering.

Logo

Byggprojektledare - Mölndalsbostäder AB

Ort
Utgår

2022-09-04

Ansök nu

Dela detta jobb