teknikjobb.se

BYGGPROJEKTLEDARE MED INTRESSE FÖR MILJÖFRÅGOR

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

BYGGPROJEKTLEDARE MED INTRESSE FÖR MILJÖFRÅGOR

Kundlogotyp

 

Sökord: byggprojektledare, projektledare, entreprenad, anläggning, väg, vatten, miljö, deponi, återvinning, byggprocess

Byggprojektledare som är intresserad av miljö och cirkulär ekonomi!

Brinner du för miljöfrågor och vill arbeta i ett stabilt familjeföretag som gör världen lite bättre, varje dag? Vill du arbeta i ett miljöföretag i världsklass, där lönsamhet och att bidra till en bättre miljö går hand i hand? Då är du välkommen till oss.Hos Ragn-Sells har du stor möjlighet att påverka din arbetssituation och dina utvecklingsmöjligheter. Det är en tjänst med mycket intressanta utmaningar och variation med tanke på företagets olika anläggningar.

Våra anläggningar som finns över hela Sverige växer i snabb takt och tillväxten innebär en rad olika typer av byggnationer med omfattande investeringar i form av deponibottnar, deponisluttäckning, byggnader, produktionslinjer etc. 

Tjänsten ingår i Produktionsstöd som är en central stödfunktion. Här jobbar ett antal projektledare med spetskompetens inom bl.a. återvinningsteknik och materialhantering. Vi jobbar med teknikutveckling, stöttar våra anläggningar och bidrar till framtagande av nya cirkulära lösningar. 

Du kommer att arbeta med att:

 •        Självständigt driva flera byggprojekt på våra anläggningar
 •        Ansvara för att styra företagets interna byggprocess
 •        Stödja anläggningar och övrig verksamhet med råd och anvisningar i byggtekniska frågor och  ärenden men även i entreprenadjuridik

Byggprojekt inom avfallsbranschen innebär ofta att hitta lösningar i gränssnittet mellan ekonomi, miljöhänsyn och teknisk genomförbarhet. Ragn-Sells arbetar i ökande utsträckning med nya typer av återvunna konstruktionsmaterial såsom aska och slagg.

Som byggprojektledare säkerställer du att projektering, upphandling, projektstyrning och byggnation inom tilldelat område sker på ett kostnadseffektivt och kvalitetssäkert sätt. Du arbetar med att ta fram underlag för att upprätta korta och långsiktiga investeringsprogram för tilldelat område och anläggning. 
Vidare ingår att säkerställa och verifiera att tilldelade projekt drivs enligt gällande lagar och avtal för arbetsmiljö, arbetslagstiftning samt enligt Ragn-Sells ledningssystem.

Du kommer också att ansvara för Ragn-Sells byggprocess och arbeta för att en tydlig process tas fram för att stödja verksamheten på anläggningarna på ett effektivt sätt och för att förenkla kunskapsutbyte mellan anläggningarna. 

Vi kan erbjuda dig utmanande och stimulerande arbetsuppgifter. Som anställd hos Ragn-Sells har du stora möjligheter att påverka din egen situation och utveckling utifrån dina styrkor och intressen. Genom ditt arbete i olika typer av projekt med varierande utmaningar och genom att vara en del i ett företag med erfarna och kunniga kollegor som gärna delar med sig, har du stora möjligheter att utveckla din kompetens både personligt och kunskapsmässigt.

Du har gott stöd från Chefen för produktionsstöd och dina kunniga kollegor.

För att lyckas tror vi att du har:

 •        Ett par års erfarenhet av kvalificerad byggprojektledning, gärna inom bygg eller mark och anläggning. 
 •        Goda kunskaper inom entreprenadområdet.
 •        Erfarenhet från upphandlingar av större projekt.
 •        Eget resultatansvar. 
 •        Goda kunskaper inom entreprenadjuridik och projektekonomi. 
 •        Har struktur och analys i ditt arbete.
 •        Teknisk examen, meriterande om den är inom mark och anläggning eller geoteknik
 •        Kunskap om lägesbunden information och GIS
 •        Erfarenhet av processledning

Som person är du:

 •        Lyhörd för beställare och kunders behov
 •        Lösningsorienterad
 •        Van att leda andra
 •        Strukturerad
 •        Nyfiken

Tjänsten skall tillsättas snarast möjligt och vi tar emot ansökningar löpande. För frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jonas Bessing 0736-26 47 50. 

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi och bygg.
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv samt medlem av Sveriges Byggindustrier, BI.

Om verksamheten
Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra 1 700 erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Ragn-Sells är privatägt, omsätter 4,5 mdr kronor per år och finns dessutom i Danmark, Norge, Estland och Polen. Ragn-Sells står inför en spännande utveckling där stora investeringar i ökad kapacitet ska göras i våra anläggningar.

Dela detta jobb

BYGGPROJEKTLEDARE MED INTRESSE FÖR MILJÖFRÅGOR

Isaksson Rekrytering & Bemanning