teknikjobb.se

I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Vår stad växer så det knakar – och nu vi söker dig som vill ha ett kvalificerat och omväxlande jobb där du får vara med och utveckla Falun!

Till dig som byggprojektledare så kan vi erbjuda:

- Byggprojekt som drivs i olika typer av entreprenadformer; totalentreprenader (även samverkansentreprenader) och utförandeentreprenader. Vi har för närvarande ett pågående projekt i samverkansform och hoppas på fler framöver.

- Satsning på ett energieffektivt och hållbart byggande, där Falu kommuns träbyggnads-strategi är en viktig hörnsten.

- Många byggprojekt som är igång redan - och ännu fler är planerade de närmaste åren. Investeringsramen är mellan 300 – 400 mkr årligen de närmaste åren.

- Projektledning av byggprojekt för alla kommunens förvaltningar. Många olika typer av projekt, exempelvis förskola, grundskola, högskola, vård- och omsorgsboenden, gruppboenden, kulturlokaler (såsom Kristinehallen och Kulturhus Tio14). Både nyproduktion och ombyggnader förekommer.

- Förutom ett tätt samarbete med övriga projektledare så finns stöd och kompetens i form av sakkunniga kollegor inom brand, VVS, el och larm som ingår i vår organisation. 

ARBETSUPPGIFTER
I den här rollen kommer du att driva projekt från förstudie till överlämnande och du ansvarar för kvalitet, ekonomi och tidplan. I tidiga skeden kommer du att arbeta i tät dialog med berörda verksamheter för att säkerställa att verksamheten får ändamålsenliga lokaler. Du leder och samordnar alla aktiviteter genom projektering, upphandling och byggfasen där du till slut lämnar över till vår drift och förvaltningsorganisation, vilket innebär att du får följa dina färdigställda projekt en lång tid framöver. 

TILLRÄCKLIGA KVALIFIKATIONER
Utbildning och erfarenhet

- Civil- eller högskoleingenjör alternativt motsvarande kompetens förvärvat på annat sätt som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

- Erfarenhet av att arbeta med projektekonomi, projektledning och projekteringsledning

- Goda kunskaper i entreprenadjuridik

Personliga kvalifikationer

Lika viktigt som det formella är din personlighet. Vi tror att du är en person som agerar på eget initiativ, har driv och ett resultatfokus genom hela ditt arbete. Du trivs med att samarbeta med andra och är en viktig kugge i ett förtroendeskapande arbetsklimat. Att du kommunicerar klart, tydligt och strukturerat är en förutsättning för att vara framgångsrik i tjänsten. Eftersom du kommer att ha många olika projekt igång samtidigt krävs ett analytiskt, metodiskt och systematiskt arbetssätt.

MERITERANDE KVALIFIKATIONER

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från projekt i storleksordningen 50 miljoner kronor och större. Vi ser gärna att du har erfarenhet från byggentreprenad, kanske arbetar du idag som projekteringsledare, projektingenjör eller platschef?

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. 

UPPLYSNINGAR

Chef för verksamhetsstöd, Magnus Johansson, magnus.johansson@falun.se, 023-821 94

Projektledare, Sandra Gossas, sandra.gossas@falun.se, 023-828 36

Projektledare, Erik Bäremo, erik.baremo@falun.se, 023-821 84

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Saco, Ulrika Bergman, 023-827 74

Vision, Marie Lagnert, 023-868 38

Kontaktinformation
Magnus Johansson, Administrativ chef

Arbetsplats
Hantverkaregatan 6

791 60 Falun

Logga

Byggprojektledare för ett större Falun!

Företag Falu kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-15

Ansök nu

Dela detta jobb