teknikjobb.se

Om arbetsplatsen

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har drygt 30 000 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?

Mark- och exploateringsenheten ligger under Kommunledningsförvaltningen. Dina närmaste kollegor kommer att vara projektledare inom mark och exploatering, GIS-ansvarig, byggprojektledare, arkitekt, markförvaltare och lokalstrateg.
 

Arbetsuppgifter

Ronneby kommun är inne i ett expansivt skede med stora satsningar i lokalupprustning samt i flera större och mindre nybyggnadsprojekt. En historisk satsning kring framtidens grundskolor garanterar intressanta och utmanande byggprojekt med kvalitet och funktionalitet i fokus. Samtidigt agerar vi med stort ansvarstagande mot kommande generationer via vår höga ambitionsnivå inom cirkulär ekonomi genom Cradle to Cradle®. Därför söker vi nu en erfaren och engagerad byggprojektledare som vill vara med i vårt spännande utvecklingsarbete.

Du kommer som projektledare att ansvara för allt ifrån upphandlingar av konsulttjänster och byggentreprenader till att leda projekten genom dess olika faser. Vi jobbar tillsammans med olika kompetenser och upphandlade konsulter. Du hanterar ekonomi, tid och kvalitét i dina projekt och kommer i rollen som projektledare inom mark- och exploateringsenheten att ha mycket kontakt med övriga kommunala förvaltningar, myndigheter, politiker, näringsliv och kommuninvånare.

Hos oss kan du vänta dig ett spännande och utvecklande arbete i en expansiv kommun med positiv anda och stor framtidstro.

Kvalifikationer

Du har för tjänsten relevant högskoleutbildning inom bygg eller utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Du har med fördel erfarenhet som projektledare, byggledare eller projekteringsledare i byggprojekt. Erfarenhet som beställare samt kunskap inom entreprenadjuridik och hållbart byggande ses som meriterande.

Du är en ansvarstagande och prestationsinriktad person med positiv energi, är van att arbeta både självständigt och i team samt styr mot uppsatta mål trots att vägen dit ibland kan vara krokig. Som person är du professionell, serviceinriktad, ödmjuk och förtroendeingivande samt har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du bidrar till vårt team, där vi värdesätter öppenhet, samarbetsförmåga och ansvarstagande. B-körkort är ett krav. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A928545-2020-7

Övrigt

Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Byggprojektledare

Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-23

Ansök nu

Dela detta jobb