teknikjobb.se

Byggprojektledare

Företag Epiroc
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-23

Ansök nu

Byggprojektledare

Ditt uppdrag

Vill du bli en av oss och vara med på vår resa framåt? Vi på fastighetsavdelningen på Epiroc har i uppdrag att leverera byggprojekt med stort fokus på kundnöjdhet och hög leveransprecision.

Som byggprojektledare på Epiroc kommer du att arbeta med ny- och ombyggnationer av kontor och industrilokaler samt underhållsrelaterade projekt. I rollen leder du Epirocs byggprojekt gentemot verksamheter under hela projektprocessen från planering till överlämning till drift & förvaltning. Som byggprojektledare är du kravställare gällande upphandling/avrop av konsulter och entreprenörer samt har samtliga myndighetskontakter och säkerställer att myndighets tillstånd erhålls och att krav efterföljs. Du säkerställer leverans och kvalité i enlighet med fastställda kvalitets-, miljö-, ekonomi- och tidsramar. Rollen innebär även att du agerar rådgivande och verkar som sakkunnig vid underhållsåtgärder mot våra verksamheter och större entreprenader.

Du blir en del av ett team på fastighetsavdelning med 16 medarbetare där kompetensen är bred och samanhållningen är stor. Vi värdesätter prestigelöshet och samarbetsförmåga, där vi alltid har fokus på vår kundverksamhet.

Erfarenhet och personlighet
Du har minst fem års erfarenhet av att leda bygg- eller fastighetsprojekt som beställare eller som entreprenör samt ett stort intresse för fastigheter och byggprojekt. Du är utbildad civilingenjör eller byggnadsingenjör, alternativt har du erhållit motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet. Du är van att arbeta med budgetansvar, ekonomisk styrning, prognoser och uppföljning. Vi ser även att du har mycket goda kunskaper inom entreprenadjuridik samt upphandling av konsulter och entreprenörer.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att driva projekt i brandkritiska miljöer samt arbete med industrilokaler och intresse av att arbeta med processutveckling.

För att trivas i rollen har du en mycket god samarbetsförmåga och värdesätter långsiktiga goda relationer. Som person är du kommunikativ som trivs att samordna och ha många olika kontakter både internt och externt. Du är ödmjuk som person och trivs som bäst när du ingår i ett sammansvetsat team. Du har en hög servicekänsla och är den sammanhållande länken i projekten samt planerar och strukturerar både din och andras tid på ett effektivt sätt.

Ansökan och kontakt

Låter det intressant och har frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Alexandra Nordvall Facility Manager +46(10) 755 22 78, alexandra.nordvall@epiroc.com eller Rekryteringsspecialist Ann-Sofie Pihl 076-697 69 54, ann-sofie.pihl@epiroc.com

Välkommen med din ansökan, du söker tjänsten genom att registrera dig i vårt rekryteringssystem med CV och personligt brev. Vi hanterar ansökningarna löpande dock senast den 23 juni 2019 vill ha din ansökan.

Vår kultur och värderingar

Våra värderingar Innovation, Engagemang och Samarbete baseras på vår historia, skapar vår nutid och vägleder vår framtid. För att uppnå detta vill vi att du som arbetskollega ska vara nyfiken och motiverad. Det är även viktigt att vi som team skapar en arbetsmiljö där människor bryr sig om varandra. När du arbetar på Epiroc kommer du till en miljö där du kan växa och utvecklas, och nå alla de mål som du och din chef kommer överens om.

Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With
cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction
equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm,
Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries.
Learn more at www.epirocgroup.com.

Dela detta jobb

Byggprojektledare

Epiroc