teknikjobb.se

logga

Byggnadsmontör till Ställverks montage

Företag Finja Prefab AB
Ort
Utgår

2021-08-31

Ansök nu

Byggnadsmontör till Ställverks montage

Byggnadsmontör prefabricerade betongelement

Tjänsten ingår i Finja Prefab AB som är ett av koncernens bolag och levererar färdiga system och skräddarsydda lösningar för flerbostadshus, villor, industri och kontor, lantbruk samt offentlig miljö och ställverk. Allt efter våra kunders behov och önskemål. Vår tillverkning och försäljning sker på någon av våra 8 anläggningar runt om i landet. 

Vi söker nu byggnadsarbetare till vår montageorganisation i affärsområde Mark & Infra för arbete främst i Mellansverige men det kan förekomma arbete/projekt runt om i hela landet. 
Montagegruppen för ställverk är f.n 8 montörer och behöver utöka med 4-6 montörer. Du kommer att ingå i ett mindre arbetslag med kollegor som reser runt tillsammans och monterar och färdigställer ställverk. I arbetsuppgifterna ingår montering av prefabricerade väggar, montage av takstolar, yttertak, dörrar, installationsgolv och annat förekommande byggnadsarbete. 

Bakgrund och egenskaper:  

För oss är det viktigt att du som person vill arbeta som byggnadsmontör och med traktamentesboende på annan ort och trivs med det. Vi vill att du är noggrann, ansvarsfull och tycker om att arbeta i lag mot ett gemensamt mål. Då säkerhetsaspekten är av yttersta vikt vid montage av tunga betongelement ser vi egenskaper som lugn och trygg som ytterligare förutsättningar för denna tjänst.  

Har du arbetat som montör eller har praktisk erfarenhet från bygg/betongbranschen är det meriterande. Har du dessutom byggteknisk utbildning, certifikat för liftar, svetsning, säkra lyft eller heta arbeten är det ett plus.   

På grund av arbetets utformning är körkort ett krav. 

Övrigt:  

• Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Raimo Huhta , Montageansvarig Ställverk 

Mobil: 0722-371511

• Tillträde efter semestern vecka 32, från 9 augusti.  

Intervjuer sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast, dock senast 31 augusti.

Dela detta jobb

logga
Byggnadsmontör till Ställverks montage

Finja Prefab AB