teknikjobb.se

Svedala kommun växer och utvecklas! Mod, engagemang, öppenhet och hållbarhet är värdeord som präglar vardagen på kommunen. Svedala kommun är en expanderande kommun där det finns stort intresse för att bygga, bo och verka. Vi söker dig med en byggnadsingenjörsexamen som vill vara med och utveckla Svedalas tätorter genom byggprojekt. Vi välkomnar såväl nyexaminerade som dig med arbetslivserfarenhet!

Uppdrag

Academic Work söker för Svedala kommuns räkning en byggnadsinspektör. Inom Bygg och miljö i Svedala hanteras bygglov, karta/mät och miljötillsyn. Som byggnadsinspektör blir du en del av bygglovsteamet. Tjänsten är en utökning av det befintliga teamet då ni kommer vara två byggnadsinspektörer. Du kommer därmed att ha ett nära samarbete med din framtida kollega där ni tillsammans ansvarar för ert område. Bygglovsteamet består av 7 personer som tillsammans bidrar till en god stämning och ett stort fokus på utveckling av funktionen.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt av Svedala kommun.

Som byggnadsinspektör på Svedala kommun blir du en del av bygglovsteamet. Du kommer att arbeta självständigt med teknisk granskning, samråd, arbetsplatsbesök samt beslut om startbesked och slutbesked. Du kommer även att handlägga anmälningsärenden och utföra tillsyn enligt plan- och bygglagen. Även andra ärenden inom byggområdet kan bli aktuella. En viktig del i arbetet är att ge råd och upplysningar till allmänheten, byggherrar m fl i plan- och byggfrågor. Du kommer därmed att ha mycket kontakt med kommuninvånare, entreprenörer, politiker med flera.

Kompetens

Vi söker dig som

  • Har en examen som byggnadsingenjör eller annan likvärdig utbildning

  • Har goda kunskaper om plan- och bygglagen samt Boverkets byggregler

  • B-körkort

  • Talar och skriver svenska obehindrat då all kommunikation sker på svenska

Det är meriterande om du har en bred kompetens inom ditt yrkesområde samt att du har relevant arbetslivserfarenhet.

Vi ser att du som person är en servicemedveten och har lätt för att samarbeta med både kollegor, kommuninvånare och andra externa parter. Som medarbetare är du med och bidrar till avdelningens utvecklingsarbete. Vi vill ha ett positivt arbetsklimat där vi jobbar tillsammans, stöttar och ställer upp för varandra. Därför söker vi dig som är ansvarstagande och lösningsfokuserad och strävar efter att verksamheten ska uppnå sina mål.

Arbetstid/varaktighet

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Tillsvidare, flexmöjligheter finns

Placering: Svedala kommunhus, 3 minuters promenad från Svedala station


Vi har löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan 

Vi tar inte emot ansökningar via mejl men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mejl. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Byggnadsinspektör till Svedala kommun

Företag Svedala kommun
Ort
Utgår

2019-04-03

Ansök nu

Dela detta jobb