teknikjobb.se

Byggnadsinspektör

Ort
Kategorier
Utgår

2018-12-18

Ansök nu

Byggnadsinspektör

Arbetsplats

Varje dag går cirka 1700 personer till arbetsplatsen Östhammars kommun för att leverera välfärd och utveckling så att vårt lokala samhälle kan fortsätta vara tryggt och attraktivt. Vi gör det tillsammans, med engagemang, ansvar och öppenhet. Det är vi stolta över.

Vi är i en spännande expansiv fas med en ambitiös tillväxtstrategi för nybyggnation av bostäder. En ny översiktsplan finns på plats, och fördjupad översiktsplan är under bearbetning. Ett eventuellt slutförvar av använt kärnbränsle ska byggas i Forsmark och kommer att sätta oss på kartan.

Arbetsbeskrivning

Arbetet som byggnadsinspektör och bygglovshandläggare innebär i huvudsak att du får handlägga bygglovsärenden och anmälningspliktiga åtgärder. Det innebär att du kommer att granska och handlägga bygglov samt ansvara för ärenden både utifrån tekniska krav och god gestaltning. Du får även vara med i tillsynsärenden, samt ge stöd och rådgivning till allmänheten och hjälpa till med bygglovsprocessen.

Vi erbjuder en varierad vardag där du blandar kontorsarbete med besök och du organiserar ditt arbete självständigt. På bygglovsenheten får du stor möjlighet att tillsammans med dina kollegor vara med och påverka utvecklingen av arbetssätt, rutiner och processer.

Vi erbjuder förskottssemester och möjlighet att växla in din semesterersättning mot extra semesterdagar. Utöver det har vi friskvårdsbidrag och tjänstepension.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en för jobbet relevant högskoleutbildning, eller annan byggnadsteknisk utbildning eller erfarenhet inom branschen som vi bedömer som likvärdig. Du behöver ha goda kunskaper inom plan- och bygglagstiftningen, god datorvana samt B-körkort. Om du har erfarenhet från kommunal verksamhet är det meriterande.

Som person är du utvecklingsorienterad och har god social kompetens. Du har god förmåga att planera och organisera ditt arbete samt förmåga att prioritera vid arbetstoppar.

I den här rekryteringen intervjuar vi löpande under ansökningstiden, vänta därför inte med att visa ditt intresse.

Vi har redan valt vilka kanaler vi vill synas i och undanber oss därför ytterligare erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.

När du söker jobb hos oss ber vi dig söka digitalt för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan digitalt kan du skicka din ansökan märkt med referensnummer till:

Östhammars kommun
Lednings- och verksamhetsstöd
Box 66

Kontaktpersoner
Soran Amin
Bygglovschef
0173-861 09
 
Facklig representant
Merike Dahlberg
Sveriges Ingenjörer
0173-863 97

Dela detta jobb

Byggnadsinspektör

Östhammars kommun