teknikjobb.se

Är du en erfaren och utvecklingsdriven byggnadsingenjör och en fena på beskrivning? Då är det dig vi letar efter till Tengboms kontor i Uppsala.

Om oss
Välkommen till Tengbom Uppsala! Hos oss hittar du ett samskapande och engagerat team med en gemensam ambition om att utveckla framtidens stad inom arkitektur och samhällsbyggnad – alltid i ett nära samarbete med våra kunder. I dag står vi inför en spännande framtid med många nya projekt och ett inspirerande kontor placerat i stadens centrum.

Arkitektur, landskap, stadsbyggnad, inredning och projektledning är några av de kompetensområden som ryms under vårt tak. Vi är runt 70 medarbetare som alla bidrar till vår kollektiva intelligens som i sin tur hjälper oss att hela tiden driva vår affär framåt. Förflyttning är en självklarhet för oss, inte minst för våra medarbetare. Som byggnadsingenjör hos oss i Uppsala utmanas du genom att arbeta med olika typer av projekt och i alla skeden, från programhandling till färdig bygghandling. På Tengbom får du arbeta med allt och lite till.

Om dig
Nu letar vi efter en engagerad byggnadsingenjör som vill hjälpa oss att utveckla och stärka vårt erbjudande och vår affär framåt. Som är innovativ och drivs av långsiktigt värdeskapande arkitektur och samhällsbyggnad.

Du är utbildad högskoleingenjör och har jobbat som byggnadsingenjör. Din erfarenhet kanske inte kommer från ett arkitektkontor? Det gör inget. Vårt team är alltid nyfikna på nya perspektiv. Däremot är det viktigt för oss att du har goda kunskaper och erfarenhet från byggbranschen som gör dig säker i rollen som språkrör mellan arkitekt och byggare/beställare. Vi tror att du har förståelse för hela byggprocessen och är van att arbeta i alla skeden. Du är en fena på beskrivning och intresserad av alla delar inom projektering. Kvalitet och struktur står högt på din agenda. Du är självständig i din roll men du älskar att samverka med andra. Du bygger långsiktiga relationer, både inom teamet och med våra kunder. Du är kommunikativ och initiativrik. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Förankra och följ upp delegerat ansvar och arbetsuppgifter med uppdragsansvarig
  • Informera uppdragsansvarig om avvikelser från uppdragets förutsättningar
  • Upprätta och ansvara för AMA-beskrivningar
  • Koordinera och kunna besvara projekteringsfrågor
  • Hålla tilldelad budget
  • Förstå och följa avtal, kundens mål och ambition och uppdragets omfattning

Vi letar efter dig som...

  • Är utbildad högskoleingenjör med minst fem års arbetslivserfarenhet som byggnadsingenjör
  • Är en erfaren projektör med vana och intresse av att upprätta tekniska beskrivningar
  • Har förståelse för hela byggprocessen, från skiss till leverans av relationshandling, förvaltning, samt god kännedom om författningar och regelverk, BH90 och AMA
  • Meriterande med erfarenhet av BIM-projektering

Byggnadsingenjör till Tengbom Uppsala

Ort
Utgår

2019-10-04

Ansök nu

Dela detta jobb