teknikjobb.se

Responsibility

Vill du tillhöra en expansiv verksamhet och jobba i spännande projekt från idé fram till färdig lösning?
 
Om Nouryon
Vi är en världsledare inom specialkemi. Industrier i hela världen förlitar sig på oss och våra specialkemikalier för tillverkning av vardagsprodukter som papper, plast, byggmaterial, livsmedel, läkemedel och hygienartiklar. Vi har byggt upp ett företag i världsklass samt skapat starka partnerskap med våra kunder, grundat på nära 400 års erfarenhet och våra 10 000 medarbetares gemensamma engagemang och fokus på tillväxt, starka finansiella resultat, säkerhet, hållbarhet och innovation. Vi är verksamma i fler än 80 länder världen över och vårt industriledande utbud omfattar varumärken som Eka, Dissolvine, Trigonox och Berol.
 
Hos oss på Nouryon så kommer du vara en av de viktiga byggstenarna inom avdelningen Technical Support. Du kommer jobba i ett team med 22 entusiastiska kollegor inom flera olika discipliner med tex ingenjörer inom bygg, mek, el, instrument och system. Du blir specialisten som tillsammans med en kollega, samverkar i flera olika projekt och ger service och support till alla byggnader på siten.
 
Det är en utmanande roll inom projektledning, i en spännande miljö, där fokus ligger på att se till att siten fungerar optimalt och på ett säkert sätt. 
 
Arbetsuppgifter och  ansvarsområden

  • Ansvar för att vi har en hög servicenivå gentemot kunder. Arbeta för att uppdragen ska utföras i rätt tid, till rätt pris och med rätt kvalitet

  • Arbeta enligt rådande lagstiftning och Nouryons standarder

  • Planera och leda förprojekt och projekt med alla aktiviteter

  • Arbeta med ständiga förbättringar och agera som sakkunnig inom området

Job Requirements

Vi söker dig som stämmer in på följande

  • Ingenjörsutbildning inom bygg eller motsvarande
  • Några års erfarenhet inom bygganläggningsprojekt
  • Meriterande är BAS-P men inget krav
  • Meriterande är erfarenhet inom konstruktion samt AutoCad eller motsvarande
  • Goda kunskaper inom svenska och engelska, såväl tal som skrift

Varför  Nouryon?

Tycker du  hållbarhet,  innovation,  säkerhet och  samarbete  är  viktigt?  Vill du  växa  tillsammans  med  ett  företag som  blickar  framåt och  ständigt  förbättrar  sitt  arbetssätt?  Våra  medarbetare har  idéer  för  en  hållbar  framtid, och  drivkraft  att  förverkliga  dem. De  tror  att  integritet och  långsiktiga  relationer  är  nycklar  till  framgång. Om  det  stämmer in  på  dig,  gör vi  gärna plats  för  dina  ambitioner och kan  erbjuda  många  karriärmöjligheter.  Från  första dagen  stöttar vi  din  personliga  utveckling  genom  utmanande roller och  omfattande  möjligheter  att  lära och  växa i en  dynamisk,  internationell och  proaktiv  arbetsmiljö  med  stor  mångfald.

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare med placering i Stockvik och rapporterar till Manager Technical Support.
 
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.  Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperiodens slut.
 
Om du har generella frågor kring din ansökan eller behöver hjälp, vänligen kontakta:
recruiting.se@nouryon.com
 
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Kenth Bergqvist, Manager Technical Support, +46 70 670 70 80.
För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Sara Svanbäck, Talent Resourcing Partner, +46 70 286 95 77.
 
För fackliga frågor:
Sveriges Ingenjörer, Carl Nordlander, +4660-13 42 25
Unionen, Mattias Andersson, +4660-13 41 69
Ledarna, Magnus Söderberg, +4660-13 42 05
 
Glöm inte att följa oss på  LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.
 
Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Byggnadsingenjör/Projektledare till Nouryon

Företag Nouryon
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb