teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Byggnadsingenjör / erfaren Projektör till JKAB Arkitekter

Företag Macavoy AB
Ort
Utgår

2022-06-13

Ansök nu

Byggnadsingenjör / erfaren Projektör till JKAB Arkitekter

JKAB_Logo_2016_PMS.png

Är du en erfaren projektör med goda kunskaper i Revit? Vill du fortsätta utvecklas och arbeta med häftiga och utmanande projekt? Vill du ha roligt på jobbet? Det går väldigt bra för oss och vi behöver utöka.

Vår utgångspunkt

När vi påbörjar ett projekt så börjar vi med de ekonomiska förutsättningarna och tittar på funktionen. Det skapar ett ramverk för hur vi gör formen. Somliga säger att det är tvärt emot vad många andra gör. Och visst är det så.

Om företaget

JKAB Arkitekter arbetar med långsiktiga kundrelationer och vi växer med våra kunder. I alla uppdrag, stort som smått, ställs kunden i fokus och hörnstenarna estetik, funktion och ekonomi förenas. Bolaget arbetar över ett brett område som täcker industri- och logistikfastigheter samt kontor, handel, skolor, bostadsprojekt och inredning.

Organisationen består av 19 arkitekter/ingenjörer. Stämningen är mycket god och kulturen genomsyras av att vi är kunniga, har roligt och arbetar för varandra. Här finns en prestigelöshet som gör att vi tar del av varandras kunskap och erfarenheter istället för att sitta och hålla på sitt. Vi sitter i fantastiska lokaler på Kavalleristen i Helsingborg.

Vem letar vi efter?

Vi söker dig som läst en högskole-/universitetsutbildning inom byggteknik, arkitektur eller motsvarande. Sannolikt är du byggnadsingenjör? Du har minst 10 års erfarenhet som projektör och ett genuint intresse för byggnadsteknik som även möter estetik och funktionalitet. Är du bekväm i såväl rumsbeskrivning som byggbeskrivning och har hanterat AF delar, ja då är det spot on. Vi vet att detta smalnar av det, så det är inget krav. Vi söker dig med god kunskap och erfarenhet av Revit.

Som person är du engagerad, strukturerad och ordningsam. Du har förmågan att hantera och sortera information, prioritera och ta beslut. Du har en god byggnads ekonomisk förståelse när det kommer till byggteknik och materialval. Du är även bra på att samarbeta och bemöta människor då du i din roll har kontakt med såväl kunder, leverantörer, entreprenörer, installatörer och övriga discipliner kring byggande.

Avslutningsvis ser vi att du uttrycker dig väl i svenska i såväl tal som skrift och kan anpassa din kommunikation till situationen.

Och jobbet då?

Du arbetar med projektering och framtagning av A-handlingar till alla typer av byggnader för såväl ny- som ombyggnader. Det kan handla om projekt inom industri/logistik, kontor, bostäder och kommersiella fastigheter etc.

Det dagliga arbetet kommer framför allt innebär 3D-projektering där du arbetar tillsammans med arkitekter/ingenjörer och är delaktig i olika projekt som ni tillsammans driver, mindre/medelstora projekt kanske du driver själv beroende på erfarenhet. Du utgår oftast från en arkitektskiss och arbetar i Revit för att skapa byggnaden, genom skisser, bygglovsritningar, förfrågningsunderlag samt bygghandling. Därtill är du ett tekniskt stöd för kollegor och kunder genom byggprocessen.

I rollen ingår bl.a. följande uppgifter

  • Ta fram A-ritningar och modeller i Revit

  • Hålla sig uppdaterad kring byggregler och myndighetskrav

  • Hantera frågor och svar från kunder och konsulter

  • Samråda med experter inom olika områden i samband med projektering

Hur ansöker jag då denna spännande tjänst?

I denna rekrytering har JKAB Arkitekter tagit hjälp av Macavoy AB och du ansöker med ett uppdaterat CV och ansökningsbrev på www.macavoy.se. Vi arbetar med löpande urval. Därför uppmuntrar vi dig att inte vänta för länge med att skicka in din ansökan. Om du har frågor avseende tjänsten är du välkommen att kontakta Markus Holmgren på Macavoy, 0735-19 54 81.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vem är Macavoy?

Macavoy AB är den lilla rekryteringsbyrån med de stora kompetenserna inom Engineering. Macavoy är specialiserad på rekrytering av chefer, projektledare och specialister med ingenjörsbakgrund. Läs mer om Macavoy på www.macavoy.se och följ oss gärna på LinkedIn för att ta del av vad som händer och tjänster som publiceras.

Dela detta jobb

Byggnadsingenjör / erfaren Projektör till JKAB Arkitekter

Macavoy AB