teknikjobb.se

Logga

Byggnadsingenjör

Ort
Utgår

2019-09-30

Ansök nu

Byggnadsingenjör

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Derome är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan - från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill vara med och bidra till hållbart byggande i trä. Vi är ett gott team som brinner för konstruktion samtidigt som vi jobbar för att underlätta byggarens vardag. Vi håller en nära dialog med kunden ? från offert och konstruktion till leverans. Tillsammans tar vi fram konstruktionslösningar och levererar takstolar, bjälklag, FKS (Färdigkapad stomme) runt om i landet.


KVALIFIKATIONER
Vi tror att du är byggnadsingenjör eller byggnadstekniker alternativt har en bakgrund från Tekniskt gymnasium. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med datorstödd konstruktion. Vi erbjuder dig utbildning i konstruktionsprogrammet Pamir.

Erfarenhet av teknisk försäljning är meriterande.

Arbetet är självständigt och innebär mycket kundkontakt, vilket ställer krav på god initiativ- och samarbetsförmåga.


Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt. Vi tror dessutom att du kommer att trivas med ett arbetsklimat som värdesätter ett långsiktigt och ansvarstagande arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är på heltid och med tillträde snarast. Placering är vid vår anläggning i Kalix, möjlighet till placering i Luleå eller Skellefteå finns för rätt kandidat .
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Försäljningschef Region Norr Markus Widgren på telefonnummer 0923-133 96.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 29 september eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Derome är Sveriges största familjeägda träindustri med en verksamhet som omfattar allt från skog till färdigt hus. Vi sysselsätter 2 200 anställda på fler än 60 orter i Sverige, Norge och Tyskland och omsätter 8 miljarder kronor.

I verksamheten finns även Sveriges största leverantör av trätakstolar med produktionsanläggningar i Derome, Mjölby, Tanum och Kalix. Vi är även en komplett tillverkare av prefabricerade produkter i trä såsom tak- och golvkassetter, väggar och husstommar.

För mer information om Derome se www.derome.se

Dela detta jobb

Logga
Byggnadsingenjör

Derome Byggvaror & Träteknik AB