teknikjobb.se

Logga

Byggnadsingenjör

Ort
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Byggnadsingenjör

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Deromegruppen är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan ? från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill vara med och bidra till hållbart byggande i trä. Vi är ett gott team som brinner för konstruktion samtidigt som vi jobbar för att underlätta byggarens vardag. Vi håller en nära dialog med kunden ? från offert och konstruktion till leverans. Tillsammans tar vi fram konstruktionslösningar och levererar takstolar, bjälklag, FKS (Färdigkapad stomme) runt om i landet.

KVALIFIKATIONER
Vi tror att du är byggnadsingenjör eller byggnadtekniker alternativt har en bakgrund från Tekniskt gymnasium. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med datorstödd konstruktion. Vi erbjuder dig internutbildning i programmen RoofCon/TrussCon och Pamir.

Erfarenhet av teknisk försäljning är meriterande.

Arbetet är självständigt och innebär mycket kundkontakt, vilket ställer krav på god initiativ- och samarbetsförmåga.


Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt. Vi tror dessutom att du kommer att trivas med ett arbetsklimat som värdesätter ett långsiktigt och ansvarstagande arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är på heltid och med tillträde snarast. Placering är vid vår anläggning i Mjölby eller vårt säljkontor i Norrköping.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Försäljningschef Region Öst Lilli Nielsen på telefonnummer 0142-834 91.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 31 mars eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Deromegruppen bidrar gemensamt till en hållbar framtid när vi vidareförädlar produkter från skogen till trävaror, biobränsle, byggmaterial, byggkomponenter och hus. Vi ligger i framkant i utveckling av trä som det självklara byggnadsmaterialet för ett klimatsmart boende och en hållbar samhällsutveckling.

Derome Byggvaror & Träteknik ingår i Deromegruppen och bedriver bygg- och järnhandelsverksamhet på flertalet egna anläggningar i syd och västsverige samt tillverkar prefabricerade byggkomponenter och takstolar i Sverige och Osloregionen. Deromegruppen sysselsätter 2 000 anställda och beräknas omsätta 7,5 miljarder kronor under 2018. Verksamheterna omfattar allt från skog till färdigt hus.

Dela detta jobb

Logga
Byggnadsingenjör

Derome Byggvaror & Träteknik AB