teknikjobb.se

logga

Byggmaskinsmekaniker sökes till MaskinSlussen

Ort
Kategorier
Utgår

2021-10-07

Ansök nu

Byggmaskinsmekaniker sökes till MaskinSlussen

Företagsinformation

MaskinSlussen är maskinuthyrningsföretaget som ger dig tillgång till en bred och välservad maskinpark. Vi har kunskapen och erfarenheten. Du får de maskiner du behöver, när du ska ha dem – där du ska ha dem.

Effektiv logistik med maskiner och tillbehör från marknadens bästa tillverkare tillsammans med personlig service och engagemang, det är vårt kännetecken. På MaskinSlussen har vi mångårig erfarenhet och kunskap, som vi med glädje delar med oss av. Vi vill vara det självklara valet för dig, när du skall hyra maskiner.
MaskinSlussen är problemlösaren som alltid sätter dig som kund i första rummet. Vi finns representerade i Lidköping, Trollhättan och Vara.

Tjänstebeskrivning

Vi söker nu dig som vill arbeta som mekaniker hos MaskinSlussen. Du kommer ingå i ett team som ser till att företagets produkter servas och underhålls på ett professionellt sätt.

Det är du som säkerställer produkternas funktion och att dessa uppfyller de krav som ställs enligt lag. Arbetet innehåller även vissa administrativa uppgifter i MaskinSlussens affärssystem och övrigt förekommande arbetsuppgifter där du stöttar dina kollegor.

Du kommer ingå i ett team där vi hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet. Tillsammans tar vi emot interna kunder, leverantörer och transportörer och ger dem ett personligt och professionellt bemötande.

Att vara mekaniker innebär att se till att företagets produkter får service och underhåll på ett fackmannamässigt och professionellt sätt. Arbetet består av funktionskontroll, felsökning, reparation och rengöring av våra produkter som återlämnas vid avslutad uthyrning. Du ansvarar för att maskinerna uppfyller de krav och regler som finns för maskiner och dess funktion och säkerhet.
Den vi söker

Vi söker dig som är noggrann och självgående i din roll som mekaniker. Du trivs med ett varierat arbete som genomsyras av problemlösningar i olika grad. Du kan klara av ett tidvis högt arbetstempo och van att ta egna initiativ. Intresse och kunskap om byggmaskiners teknik och användningsområden är ett stort plus.

Kvalifikationer

• Vi ser att du har gymnasieutbildning inom bygg eller mekanik, eller motsvarande.
• Vi tror att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, så som reparation och service av byggmaskiner.
• Du har B körkort och behärskar svenska såväl som engelska.
• Du behärskar Microsoft Officepaketet

Vi erbjuder dig

I vår organisation är det delaktighet och egen insats som skapar möjligheterna. Du får jobba i ett företag som drivs av entreprenörsanda och korta beslutsvägar.
Du erbjuds ett arbete med trevliga kollegor och stans bästa kunder.
Tjänsten är på heltid med månadslön, vi gör rekryteringen löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Sandra Törnqvist tel 0707-858414. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2021-10-04. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan! Om Premier Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 6 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Kontaktperson(er)
Sandra Törnqvist
sandra.tornqvist@premier.se
0707-858414

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Trollhättan

Publiceringsdatum
07 September 2021

Dela detta jobb

logga
Byggmaskinsmekaniker sökes till MaskinSlussen

Premier Service AB