teknikjobb.se

Vaxholms stad är en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholm. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare.

För mer information om Vaxholm:
http://www.vaxholm.se

ARBETSUPPGIFTER
Har du ett genuint intresse för ledarskap och samhällsutveckling? Får du andra att växa genom ditt engagerande och motiverande ledarskap? Då är det dig vi söker till rollen som Bygglov- och GIS-chef!
Bygglov och GIS-enheten är en av sex inom Stadsbyggnadsförvaltningen i Vaxholms stad. Enheten står för myndighetsutövning genom lovhandläggning (inklusive tillsyn och strandskyddsdispenser) och byggkontroll samt gör mätningsuppdrag och tillhandahåller kart- och GIS-tjänster. Enheten ansvarar också för adress- och namnsättning i kommunen.
Här får du möjlighet att leda ett kompetent team om 14 medarbetare. Du stimuleras av att skapa förutsättningar för andra att både lyckas och trivas på jobbet genom att bygga en positiv och utvecklingsinriktad arbetsmiljö. Du verkar för en god dialog med förtroendevalda och säkerställer att den dagliga operativa verksamheten når uppsatta mål.
Brinner du för stadsplanering ur ett större perspektiv är det här en roll för dig vi är en liten kommun med stora planer där du som Bygglov- och GIS-chef förväntas vara en bidragande kraft till att dessa förverkligas. I rollen rapporterar du till stadsbyggnadschefen och ingår i en ledningsgrupp med många utvecklingsidéer

KVALIFIKATIONER
Den vi söker är genom sin erfarenhet och vetgirighet väl insatt i Plan- och Bygglagen och håller sig ajour inom förekommande praxis och rättsfall. Du har en akademisk och för uppdraget relevant utbildning som du byggt på med arbetslivserfarenhet inom privat eller offentlig sektor.
Du har god insikt i dina styrkor och utvecklingsområden som ledare eftersom du sedan tidigare är van att leda andra mot uppsatta mål. Har du dessutom haft formellt personalansvar är det en stor fördel. Hos oss kommer du ha goda möjligheter att lyckas i ditt uppdrag om du är trygg och seriös i ditt yrkesutövande samtidigt som du har förmåga att sprida glädje och energi till andra.

ÖVRIGT
Vaxholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Logo

Bygglov- och GIS-chef

Företag Vaxholms stad
Ort
Utgår

2019-04-01

Ansök nu

Dela detta jobb