teknikjobb.se

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2018 var 6,9 miljarder SEK.

Byggledare till Julas Konceptavdelning

Konceptavdelningen har det strategiska ansvaret för kommunikation, byggnation, inredning och kundvarv i Julavaruhusen . Avdelningens huvudsakliga syfte är att utveckla och bidra till en ökad kundupplevelse som leder till fler nöjda kunder, ökad försäljning och ökad lönsamhet.  

Detta gör du som Byggledare 

Du kommer att vara drivande i arbetet med våra etableringar och ombyggnationer. Det gäller främst att säkra det konceptuella i byggnationer och ständigt utveckla och förbättra vårt arbetssätt och dokumentation, bla den tekniska specifikation. Du är ansvarig för budget i respektive projekt samt hur vi löpande kan bli mer kostnadseffektiva, både i arbetssätt och material. Du är den som startar igång etableringsprocessen internt och säkrar att all nödvändig input kommer fram och tas omhand. Du kommer ansvara för kontakten med externa partners i form av bla byggherrar och fastighetsägare.   

Du har en central roll vilket betyder att du kommer att jobba i alla länder som Jula finns representerat.  

Internt kommer du ha ett tätt samarbete med dina kollegor på konceptavdelningen, våra driftsorganisationer samt med vår Etableringschef.  

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter 

Du har lång erfarenhet av byggnation och retail. Du vet vad som krävs i varje steg i en etableringsprocess för att nå bästa resultat. Du ser snabbt vad som är utmaningar och vad bästa lösning är för specifika projekt. Du har en god samarbetsförmåga och arbetar lätt med andra roller både internt och externt. Du har stor förståelse för ritningar,  både i plan och 3D.   

Det krävs att Du har insikt och kunskap om butiksmiljöer och retail och kan stötta med denna kunskap inför avtalsskrivning etc. Du är van att vara drivande i dialogen med fastighetsägare och byggherrar för att säkra ett konceptuellt omhändertagande. Du  har också stor erfarenhet av att driva projekt och Du vet hur idéer ska presenteras och genomföras. 

Det här är du som person  

För att lyckas i rollen krävs att du drivs av utveckling och ser potential i att göra det som är bra ännu bättre. Du är därför bra på att identifiera utmaningar och möjligheter och du ser feedback som en viktig del i ditt arbete. Du är driven, engagerad och har ett stort kund-och försäljningsfokus. Du är strukturerad och trivs med att arbeta operativt och har erfarenhet av att arbeta i större projekt. 

Du är en van användare av de vanligaste programvarorna inom office.  

Du behärskar engelska mycket väl i både tal och skrift då du kommer att arbeta med Julas alla marknader. 

Bra att veta 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning med placering på Julas huvudkontor i Skara. Tjänsten kommer att innebära resor , både inrikes och utrikes. 

Byggledare till Julas Konceptavdelning

Företag Jula AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-25

Ansök nu

Dela detta jobb