teknikjobb.se

Logga

Byggledare/Platschef

Ort
Utgår

2019-10-13

Ansök nu

Byggledare/Platschef

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Derome är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan - från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu dig som vill bli vår nya Byggledare/Platschef och vill hänga med oss på resan att bygga framtiden i trä! Du kommer arbeta inom Derome Plusshus som har en ny volymhusfabrik i Väröbacka samt fabriker i Kristinehamn, Renholmen och Anneberg. Som ett led i vår offensiva expansionsfas samt att vi har större utmaningar i våra projekt som t.ex. totalentreprenader, söker vi nu en driven och engagerad Byggledare/Platschef till våra projekt, framför allt i Västra och Östra Sverige. Flertalet av projekten är i volymteknik, men traditionella planelementprojekt förekommer. Som Byggledare/Platschef kommer du att ha det övergripande ansvaret för utförandet av dina projekt samt det ekonomiska ansvaret tillsammans med projektledare och övriga i organisationen. Du kommer även att ha samordningsansvar på våra byggplatser i samråd med montageledare.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen som Byggledare/Platschef så har du förmodligen arbetat som Platschef, Arbetsledare, Entreprenadingenjör eller Projektledare inom byggindustrin. Du trivs i en utåtriktad position där samarbete, initiativtagande, kvalitetsmedvetenhet och prioriteringsförmåga är nyckelord. Då vi är inne i en uppstartsfas är det viktigt att du är öppensinnad och att du har förmåga att skapa strukturer som stödjer och underlättar. Att du är målmedveten och energisk tar vi för givet. Du har ett ekonomiskt sinnelag och goda kunskaper i MS Office. Resor och övernattningar i tjänsten förekommer i begränsad omfattning.

Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt. Vi tror dessutom att du kommer att trivas med ett arbetsklimat som värdesätter ett långsiktigt och ansvarstagande arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är på heltid, tillsvidare och med tillträde snarast. Placering är flexibel till någon ort i Västra eller Östra Sverige. Upplysningar om tjänsten lämnas av Entreprenadchef Andreas Eriksson 0300-67 30 36 (Västra Sverige), Entreprenadledare Hans-Arne Hjalmarsson 0550-40 96 54 eller Byggledare Jan Lund 08-555 542 97 (Östra Sverige). Vi vill ha din ansökan senast 2019-10-13 och gärna tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Derome är Sveriges största familjeägda träindustri med en verksamhet som omfattar allt från skog till färdigt hus. Vi sysselsätter 2 200 anställda på fler än 60 orter i Sverige, Norge och Tyskland och omsätter 8 miljarder kronor.

Inom koncernen finns produktion av prefabricerade bostadshus i trä. Tillverkningen sker på fyra orter i Sverige och innefattar såväl volym- som planelement. Vi levererar industriellt optimerade och kundanpassade flerbostadshus och gruppbyggda småhus till professionella beställare i Sverige och på export.

För mer information om Derome se www.derome.se

Dela detta jobb

Logga
Byggledare/Platschef

Derome Byggvaror & Träteknik AB