teknikjobb.se

Logga

Byggledare - Norrköping

Företag Pöyry
Ort
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Byggledare - Norrköping

Pöyry, numera ÅF-pöyry är ett internationellt konsult- och ingenjörsföretag. Vi levererar strategisk rådgivning och ingenjörstjänster med stor kapacitet och hög kompetens för genomförande av projekt. Våra fokusområden är kraftproduktion, transmission & distribution, skogsindustri, kemi & bioraffinering, gruv & metall, transport och vatten. Våra experter levererar årligen över 10 000 projekt. Vi söker ständigt de bästa medarbetarna och de bästa projekten.

Vi söker nu en erfaren Byggledare till vårt Norrköpingskontor.

Vi är inne i ett expansivt skede och behöver tillgodose efterfrågan på konsulttjänster inom bygg- och projekt- ledning med inriktning byggledning inom industrin, mark och anläggning.

Som konsult hos ÅF-Pöyry erbjuds du ett utmanande och utvecklande arbete där du får möjlighet att delta i varierande uppdrag och arbeta med senaste tekniken. Hos oss jobbar du självständigt eller i Team med uppdrag och affärer inom våran gemensamma plattform. I företaget har vi nära till alla och du kommer jobba multidisciplinärt genom ett projekts alla skeden.

Vi söker dig som har ingenjörsutbildning, minst 5 års erfarenhet i branschen och vi ser gärna att du har erfarenhet från byggprojekt inom industrin. Det är även meriterande om du innehar följande utbildningar:

•  Betong kompetensklass I/II

•  BAS-P/U utbildning

•  Kunskap i kalkyluppbyggnad

•  Entreprenadjuridik

•  Kunskap i AMA- beskrivningsteknink

Vi värdesätter att du är affärsmedveten, analytisk och har en med tydlig administrativ förmåga. Vidare är du kommunikativ och kan på ett bra och tydligt sätt utrycka dig i både tal och skrift. Du är lösningsorienterad och vill vara med och utveckla både dig själv och affären med våra kunder.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Fredrik Wirf, telefon 070-305 13 44 eller Mårten Stenman, telefon 070-567 73 31.

Ansökan innehållande CV och personligt brev skickas till fredrik.wirf@poyry.com . Märk ansökan med “Byggledare Norrköping”.

I vår rekryteringsprocess arbetar vi löpande med urval och intervjuer, vi ser fram emot att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen!

Och läs gärna mer om oss på;

www.poyry.se www.poyry.com

Dela detta jobb

Logga
Byggledare - Norrköping

Pöyry