teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Projektsektionen som denna tjänst avser genomför och ansvarar för anläggningsprojekt under jord i Malmberget. Vårt mål är att i samarbete med driftsorganisationen skapa driftsäkra anläggningar med god arbetsmiljö.

Sektionen består av projektledare, projekteringsledare, byggledare samt projektkoordinator som genomför utredningar, förstudier, förprojekteringar och anläggningsprojekt.

Som byggledare leder du projekt och anläggningsarbeten av olika karaktär mot uppsatt mål i samarbete med din projektgrupp. Byggledaren är sammanhållande och drivande vid anläggningsarbeten tillsammans med interna och externa resurser. Byggledaren deltar också i projekteringsarbete tillsammans med projektgruppen för att erhålla en helhetsbild av olika projekt. Vi har ett enhetligt arbetssätt utifrån LKAB´s projektmodell och gällande rutiner.

Arbetstid: Dagtid

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har ett gediget teknikintresse där gruvvana är meriterande då merparten av våra projekt bedrivs under jord i Malmberget. Som byggledare kommer du att vara byggarbetsmiljösamordnare (BAS-U), i rollen arbetar du aktivt med arbetsmiljöfrågor på anläggningsplats och i den dagliga verksamheten tillsammans med oss.

Gymnasiekompetens, helst med teknisk inriktning samt Körkort B är ett krav.

Som byggledare kommer du att beröras av flera olika discipliner såsom El & Automation, Mekanik, VVS, Ventilation, bergarbete, även annat kan förekomma.

I vår grupp finns en bra mix av kompetens där vi kompletterar varandra för att nå våra mål och klara leveranserna till vår beställare, i rätt tid med rätt funktion och till rätt kostnad.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

För ytterligare information om tjänsten kontakta Nicklas Öderyd 0970–76 405 (Må - Fre 0730-1600).

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Byggledare för anläggningsprojekt sökes

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-01

Ansök nu

Dela detta jobb