teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Bli en del av teamet på Clinton!

Är du en erfaren mätningsingenjör som är på jakt efter ett stimulerande jobb? Du kanske vill jobba mer inne än ute i fält? Då kan du vara rätt person för denna tjänst och för att hoppa på Clintons fortsatta tillväxtresa!

Clinton har flera projekt i Region Norr inom Byggledning / BPU Mät där vi söker duktiga konsulter att tillsätta i nya och befintliga projekt. Som anställd hos Clinton erbjuds du givande uppgifter, och möjligheter till utbildning och utveckling. Dessutom blir du en del av ett team med hög kompetens och stark laganda!

Om tjänsten:

Som Byggledare är du projektets kontaktperson i mät- och mängdregleringsfrågor. Uppdraget innefattar att svara för samordning av geodetiska mätfrågor inom projektet och bevaka att entreprenader planeras, kvalitetssäkras samt genomförs i överensstämmelse med de mättekniska kraven. Det är Byggledaren tillsammans med övrig byggledning som ansvarar för kontroll av utförd produktion i entreprenader med avseende på kostnader och utförda mängder. Vidare ingår arbetsuppgifter så som att genomföra stickprovskontroller i entreprenaderna, ajourhålla mätningstekniskt underlag för projektering, medverka i framtagandet av relationshandlingar och förvaltningsdata samt sammanställa underlag från stomnätsleveranser och levererade inmätningsdata.

Vad vi söker:

Vi tror att du är en bra match för Clinton och rollen om du har genomgått en mätteknisk utbildning på universitet eller yrkeshögskola och har minst 3 års erfarenhet av produktionsmätning i större infrastrukturprojekt. Vidare ska du ha gedigen erfarenhet och vana av att arbeta med AutoCAD, SBG Geo och liknande redovisningsprogram. För den här rollen krävs goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt kunskaper om svenskt regelverk SIS TS, TDOK och HMK. Behörighetsintyg för Mättekniska arbeten i Trafikverket Typ II är ett krav för rollen.

För att lyckas i rollen behöver du vara organiserad och noggrann, vilket innefattar en god förmåga att planera, prioritera och strukturera arbete självständigt. Vidare tror vi att du har ett proaktivt förhållningssätt och en fallenhet för att identifiera förbättringsmöjligheter och hitta lösningar på problem. Vi tror också att du är lyhörd och konstruktiv i din kommunikation samt är bekväm och har en vana av att driva möten.

Vad vi erbjuder:

Vi har flertalet projekt inom bygg- och anläggningssektorn i vår portfolio och kan därför erbjuda möjligheten att arbeta i spännande och lärorika uppdrag. Vi investerar generöst i kompetensutveckling för alla våra anställda, och erbjuder möjlighet att delta i externa kurser såväl som interna workshops och aktiviteter för kunskapsdelning.

Hos oss blir du del av ett gäng kollegor med mångårig erfarenhet och god gemenskap! Vi tycker att det är viktigt att ha roligt ihop och hittar på gemensamma aktiviteter och åker årligen på resa eller konferens tillsammans när ingen pandemi står i vår väg.

Vi är anslutna till kollektivavtal och har schyssta anställningsvillkor och förmåner så som privat sjukvårdsförsäkring, 32 utbildningstimmar/år, rejält friskvårdbidrag, samt pensionsrådgivning och erbjudanden i vår förmånsportal Benify.

Om oss:

Clinton är ett mättekniskt konsultföretag baserat i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. Vi är idag runt 45 anställda och jobbar inom affärsområdena; Stora projekt, Kart och Mät, Scan2BIM och Monitoring.

Clintons tjänsteutbud är brett och omfattar till exempel bygg- och anläggningsuppdrag, projekteringsmätning, stomnät, sättningskontroller, laserscanning samt fotogrammetrisk inmätning med drönare. Vi utför uppdrag åt ett brett spektrum av kunder så som stora byggföretag, arkitekter, markprojektörer, stad och kommun, samt privatpersoner.

Ansökan och rekryteringsprocessen:

Vi ser fram emot din ansökan! Vi kontaktar kandidater löpande.

Rekryteringsprocessen i sin helhet innefattar en första kort telefonavstämning, genomförande av ett logiskt test och ett personlighetstest online, kompetensbaserad intervju och referenstagning.

Byggledare / BPU Mät

Ort
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb