teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Avdelningen för Samhällsomvandlingsprojekt (UP) har i uppdrag att leda och genomföra bygg- och anläggningsprojekt inom samhällsomvandlingen på våra verksamhetsorter. Projektleveranserna utförs på uppdrag av våra interna beställare och ofta i nära samverkan med externa intressenter. 
UP leder projekt i alla faser fram till färdig projektleverans. Projektområdena är mark- och infrastruktur, sanering, avveckling/rivning, flytt av byggnader, nyproduktion av bostäder och lokaler. Några exempel på våra projekt är avveckling byggnader, skapa gruvstadspark, mark, infrastruktur, nybyggnationer och flytt av kulturbyggnader till utvecklingsområden Luossavaara, Jägarskolan och Kiruna nya centrum. Bredden på uppdragen hos oss ger stora möjligheter för dig som vill utveckla kompetens och erfarenhet inom nya områden och tillsammans i projektteam.

Våra Byggledare är i tidigt skede involverad i projektet inför bygg- och anläggningsarbetet. likväl som spindeln i nätet och arbetsuppgifterna innefattar planering, samordning och uppföljning inom projekten. Byggledaren är projektets kontaktperson gentemot pågående entreprenadarbeten. I befattningen ingår att planera och organisera skyddsarbetet på byggarbetsplatsen samt att följa upp att anläggandet sker enligt kontrakt och inom gällande lagar, förordningar, rutiner och policys inom LKAB.

Dina kvalifikationer

Du har en teknisk utbildning eller har annan erfarenhet som kan likställas med kompetenskraven för tjänsten. Vi söker dig som är strukturerad, har ett stort tekniskt intresse, god samarbets- och initiativförmåga samt aktivt vill delta i att samordna många olika teknikområden tillsammans med projektgruppen. Vi ser gärna att du har relevant erfarenhet inom något eller flera av områdena byggnation, mark och anläggning, el-/tele eller annat teknikområde. Meriterande är om du har goda kunskaper i entreprenadjuridik och kompetens inom teknikområde mark. 
Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig.
Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningen

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För mer information om tjänsten kontakta sektionschef Victoria Aidanpää, tel: 0980-726 76 mail: victoria.aidanpaa@lkab.com. 

Fackliga kontaktpersoner: 
Unionen Norra - Sakari Alanko, 0980-72508
Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara - Peter Johansson, 0980-62239
Ledarna Kiruna/Svappavaara - Ingegerd Kyrö, 0980-71050

Byggledare

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-01

Ansök nu

Dela detta jobb