teknikjobb.se

Logo

Byggledare

Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-24

Ansök nu

Byggledare

Vill du vara en viktig del i VIVAB:s resa för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer? Vi söker nu en byggledare till vår avdelning Projekt och Planering. VIVAB (Vatten & Miljö i Väst AB) är ett växande företag, och vi växer för att möta behoven av kunskap kring, och leverans av VA- och avfallslösningar i en tillväxtregion. På Projekt och Planering ansvarar vi för genomförande av projekt, långsiktig planering och våra anläggningars utbyggnad inom plan- och exploateringsprocessen.

Arbetsuppgifter

Som byggledare hos VIVAB är du en nyckelspelare för att förverkliga våra beslutade projekt. Du ansvarar för framdrift av utbyggnads- och investeringsprojekt som skall genomföras på våra anläggningar i Varberg och Falkenberg. Du är aktiv i projekteringsfasen genom granskning och arbetar fram tekniska lösningar.

Projekt som är aktuella hos oss just nu är bland annat ett nytt vattentorn med femdubbel kapacitet jämfört med tidigare, VA- och avfallslösningar för en helt ny stadsdel, Västerport i Varberg samt flera investeringsprojekt på våra vattenverk, reningsverk och vårt distributionsnät. Läs mer på www.vivab.info/projekt.

Du samarbetar med både interna och externa funktioner, såsom projektledare och entreprenörer. Du besöker regelbundet byggarbetsplatser för att följa upp att vi får en god funktion till rätt kvalitet och kostnad.

Du kommer att jobba på en arbetsplats med god stämning och goda möjligheter till kompetensutveckling. Här är vi stolta över att förse våra kunder med pålitliga och miljösmarta VA- och avfallslösningar. Här kan du läsa hur det är att jobba hos oss.

Tjänsten är placerad i Varberg men du har arbetsuppgifter och projekt även i Falkenberg.

Kvalifikationer

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning med relevant inriktning, alternativt motsvarande kunskap via arbetslivserfarenhet. Du har mångårig erfarenhet från VA-branschen och god teknisk kunskap inom VA-anläggningar.

Vidare har du erfarenhet av byggledning med kompetens att arbeta fram tekniska lösningar i fält eller på anläggning samt kunskap inom entreprenadjuridik och AMA.

Det är meriterande med tidigare erfarenhet av att granska projekteringshandlingar, förhandlingssituationer samt kunskaper inom BAS P/U.

Vi tror att du är en lösningsorienterad person som har lätt för att ta egna initiativ med god förmåga att samarbeta och kommunicera med andra människor.

Du trivs med att självständigt driva och planera dina uppdrag, både med planering och uppföljning på kontoret och ute på plats där genomförandet sker. Du arbetar på ett strukturerat och kvalitetsmedvetet sätt.

Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift såväl i det dagliga arbetet som i en förhandlingssituation.

Körkort B och datorvana är ett krav.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Placering: Varberg

Ansökan

Ansök senast: 2021-01-24

Referensnummer: A993901

Välkommen att skicka en digital ansökan via denna länk.

Kontakt

Marika Olsson, Enhetschef projekt 

E-post: marika.olsson@vivab.info

Tel: 0757 27 40 31

Facklig företrädare 

För Vision:Lars-Erik Johansson

E-post: lars-erik.johansson2@vivab.info

Tel: 0757 27 41 88

För SACO:

Mikael Bergenheim

E-post: mikael.bergenheim@vivab.info

Tel: 0757 27 40 71

Övrigt

VIVAB (Vatten & Miljö i Väst AB) jobbar för en hållbar framtid med rent vatten, friskare hav och minskade avfallsmängder i Varberg och Falkenberg. Från våra vattenverk levererar vi ett dricksvatten av högsta kvalitet och vi strävar efter minsta möjliga miljöpåverkan från våra reningsverk. Vi ansvarar även för avfallshanteringen i våra kommuner, där återvinning och återbruk är viktiga grundstenar i utvecklingen. Vår verksamhet berörs av runt 100 000 personer vilket gör oss till en av landets större aktörer inom vatten, avlopp och avfall. En förenklad miljösmart vardag är vår vision, var med och förverkliga den du också!

Vi undanber oss alla erbjudanden om ytterligare annonsering både i tryck och digitalt.

Dela detta jobb

Logo
Byggledare

Vatten & Miljö i Väst AB - VIVAB