teknikjobb.se

Byggingenjör inom konstruktion till Modis!

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2020-10-14

Ansök nu

Byggingenjör inom konstruktion till Modis!

Vill du jobba i en spännande, internationell miljö med mycket eget ansvar? Då ska du söka tjänsten som byggingenjör hos oss!

Vad kommer du att jobba med?

Som konsult hos Modis kommer du att ha möjlighet att jobba med såväl stora som små organisationer och uppdrag. Efter förfrågningsunderlag och ritningar från arkitekter och byggkonsulter arbetar du fram fasadkonstruktioner med tegel, gör offerter och hanterar beställningar. Du agerar som konstruktör och rådgivare med mycket kundkontakt. Du deltar i projektmöten med kunder och gör också besök på byggarbetsplatser.

Från Modis jobbar vi med kunder i Västerås, Eskilstuna, Köping, med omnejd.

Vem är du som person?

Det här är en perfekt roll för dig som är byggingenjör, har erfarenhet inom byggbranschen och vill utvecklas inom konstruktion eller byggproduktion. Även nyexaminerade byggingenjörer kan söka denna roll. Som person är du en intresserad problemlösare som har förmågan att arbeta strukturerat med hög noggrannhet. Du gillar att sätta dig in i detaljer och förstår vikten av att leverera i enlighet med kunds förväntan och deadlines. Då du kommer att arbeta som konsult ser vi att du är professionell i ditt bemötande såväl internt som externt, en Modis-ambassadör helt enkelt.

Vi söker dig som:

  • Har en relevant teknisk utbildning, exempelvis högskole- eller civilingenjör mot samhällsbyggnad eller byggnadsingenjör.
  • Du har erfarenhet av konstruktionsarbete i CAD och om du har arbetat i Revit är det meriterande.
  • Tidigare erfarenhet från byggbranschen är meriterande.
  • Kunskap om betong och tegel är extra meriterande.

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet ochvåra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få ut mer av varandra ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser Inom IT, Engineering och Life Science. våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa, Asien med över 100 kontor och med mer än 35 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant?

Då ska du söka till oss så snart som möjligt! Ansök genom länken nedan eller att du helt enkelt ringer eller kontaktar oss.

Kontakt

Vill du bli en del av Modis eller vill veta mer om de tjänster och uppdrag som vi erbjuder, ta gärna kontakt med ansvarig Business Manager, Gustav Tenerz 073-68 47 007, Gustav.Tenerz@modis.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Byggingenjör inom konstruktion till Modis!

Modis Sweden AB