teknikjobb.se

 

Byggingenjör

Vi söker en byggingenjör som kan arbeta med ritningsarbeten och konstruktionsarbeten i moderna dataprogram.

Våra uppdrag innebär varierande och intressanta problemlösningar samt kontakter med beställare, privatpersoner, entreprenörer och andra konsulter.

Företaget som är ett av Norrbottens äldsta konsultföretag arbetar med A-projektering, K-projektering, besiktning, byggledning, kontrollansvarig m.m. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete. I ett mindre företag får man vara beredd på att det blir många olika uppdrag och arbetsuppgifter. Vi är idag 7st medarbetare och finns i egna lokaler i centrala Gammelstad.

Om detta låter intressant så vill vi gärna få kontakt med dig. Ansökan skickas in via knappen nedan eller till helene.burwall@hrg.se.

HRG:s INGENJÖRSBYRÅ AB är ett familjeföretag som startades redan 1964. Idag arbetar andra och tredje generationen Burwall i företaget.

När företaget startades utfördes i huvudsak kontroll och besiktning. Efterhand som fler medarbetare knöts till företaget växte projekteringsdelen som nu är den dominerande.

Vi arbetar med byggprojekt inom privat och offentlig sektor.

Vi gestaltar och projekterar olika typer av byggnader och anläggningar. De tjänster som HRG erbjuder omfattar åtaganden från idé- och utvecklingsskede till uppföljning av färdiga resultat.

Företag
HRG:s Ingenjörsbyrå AB

 

Placering
Gammelstad

 

Bransch
Bygg/Anläggning

 

Anställningsform
Tillsvidare

 

Sista ansökningsdag
13 december 2019

 

Kontaktinformation:
Helene Burwall
070–3927067
helene.burwall@hrg.se
hrg.se/

 

Byggingenjör

Ort
Utgår

2019-12-22

Ansök nu

Dela detta jobb