teknikjobb.se

BYGG- OCH PROJEKTLEDARE MARK OCH ANLÄGGNING TILL FRANK PROJEKTPARTNER

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

BYGG- OCH PROJEKTLEDARE MARK OCH ANLÄGGNING TILL FRANK PROJEKTPARTNER

Vi fortsätter att expandera vilket gör att vi söker förstärkning till vårt mark- och anläggningsteam med kontor i Stockholm. Vi söker idag en mark- och anläggningskonsult som bland annat kommer att arbeta med projektering, projektledning och byggledning. 

Arbetsuppgifter

Rollen innebär att för beställarens räkning, helt eller delvis, driva mark- och anläggningsprojekt i alla dess skeden. Det innefattar bland annat:

  •        Planering/ projektering
  •        Ansvara för att projektmålen vad gäller tid, ekonomi och kvalitet uppfylls.
  •        Upphandling av entreprenörer
  •        Möten med beställare och entreprenörer
  •        Medverka vid besiktigningar

Vidare innebär tjänsten att ha ett nära samarbete med kund och bygga nya kundrelationer. 

Profil

För att lyckas i denna roll har du några års erfarenhet av rollen som Bygg och-projektledare inom mark- och anläggningsbranschen eller snarlikt verksamhetsområde. Du är högskoleutbildad eller har förvärvat dig motsvarande kunskaper på annat sätt. Vi tror att du är en person med hög social kompetens och affärssinne då rollen delvis innebär att knyta nya kontakter, samt förvalta befintliga kunder.

Som person är du flexibel, innehar god samarbetsförmåga och är prestigelös. Arbetet är omväxlande med dagar som inte liknar varandra vilket gör att du snabbt ska kunna byta fokus från ett projekt till ett annat. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med mark- och anläggningsprojekt. Meriterande är om du har erfarenhet av kalkylarbete samt goda kunskaper om entreprenadjuridik.

Hos Frank Projektpartner finns det goda utvecklingsmöjligheter och du har stora möjligheter att själv forma din roll.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Isaksson Rekrytering & Bemanning. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

För frågor kring tjänsten hänvisas till ansvarig seniorkonsult Jonas Bessing 0736-26 47 50.

Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv.

Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier.

Dela detta jobb

BYGG- OCH PROJEKTLEDARE MARK OCH ANLÄGGNING TILL FRANK PROJEKTPARTNER

Isaksson Rekrytering & Bemanning