teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 31 miljarder kronor 2019 och har cirka 4 300 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Vi söker två byggingenjör till driftservice i Malmberget.
Som byggingenjör hos oss så kommer du att arbeta med ett kontinuerligt och förebyggande underhåll av våra anläggningar i syfte att stärka verksamheten vad gäller anläggningssäkerhet, funktion, tillgänglighet på ett långsiktigt hållbart sätt. Detta innebär att du initierar, leder och deltar i projekt och underhållsarbeten i våra anläggningar med tyngd punkt på våra produktionsanläggningar.

Arbetstiden är dagtid.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en byggingenjörs alternativt underhållsingenjörsutbildning från högskola eller universitet, gärna med inriktning mot industrin. Erfarenhet av ingenjörs- och projektarbeten inom byggbranschen, industrin eller motsvarande är meriterande.

Den vi söker har god samarbetsförmåga med ett stort underhållsintresse är engagerad och arbetar målinriktat. Arbetet sker självständigt likväl som i grupp och projektform.

B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

För mer information om tjänsten kontakta Ronnie Hansson 070–3196016 ronnie.hansson@lkab.com.

Välkommen med din ansökan innehållande CV och Personlig brev senast 14/6/2020.

Fackliga kontaktpersoner:
Ledarna, Christer Olofsson, tel 0970/76584
SACO, Annika Taavoniku, tel 0970-79532
Unionen Per-Ola Eriksson, tel 0920-38076

Bygg- och fastighetsingenjör till driftservice

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-15

Ansök nu

Dela detta jobb