teknikjobb.se

Bygg-intresserad student till Essve

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-10-23

Ansök nu

Bygg-intresserad student till Essve

Visste du att erfarenhet ofta blir det avgörande när det står mellan två personer som är färdiga med sina studier? Som kundtjänstmedarbetare på ESSVE kommer du bli en del av ett team som karaktäriseras av högt i tak och förändringsbenägenhet.

Om tjänsten

På ESSVE är kommunikationen rak och stämningen hjärtlig. Här är medarbetare som vill vara bäst i branschen och samtidigt ser till att ha kul på jobbet. ESSVE är marknadsledande i Norden på fästteknik och produkter till bygg och industri. Med fokus på innovativ produktutveckling, och med stor lyhördhet för kundernas behov.

Vi söker nu en kundservicemedarbetare för att täcka upp ca 1-2 gånger i veckan samt täcka upp mer vid sjukdom och ledigheter.

Arbetstiderna är 07.30 - 16.30

Du erbjuds

 • En dedikerad konsultchef och karriärspartner

 • En möjlighet att få värdefull erfarenhet till framtiden

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare kommer du att vara företagets ansikte utåt och dagligen ha kontakt med deras kunder. Du kommer att arbeta med att tillgodose deras kunder och säljares behov av produkter, distribution och kunskap.

I rollen kommer du exempelvis att:

 • Svara på frågor om produkter och sortiment

 • Ta emot ordrar och ge leveransinformation

 • Hantera reklamationer och returer

Kundtjänstteamet består i dagsläget av 5 medarbetare, och du kommer att täcka upp för dessa vid exempelvis sjukdom samt jul- och sommarledighet. Uppskattningsvis kommer du att jobba cirka 15-20 timmar/månad och heltid under jul och sommar. Du kommer inledningsvis och kontinuerligt få utbildningar.

Tjänsten passar dig som är student och som letar efter ett långsiktigt jobb där du har möjlighet att redan nu säkra jul- och sommarjobbet.

Vi söker dig som

 • Är student på universitet och har minst 1,5 år kvar, vi ser att du pluggar en tekniks inriktning och gärna på KTH

 • Har tidigare arbetslivserfarenhet av service, gärna från kundservice

 • Goda kunskaper i svenska språket då du kommer att ha daglig kontakt med företagets kunder

Det är meriterande om du har erfarenhet av Microsoft Dynamics 365

Som person är du positiv och serviceinriktad då du dagligen kommer vara i kontakt med kunder. Vi ser även att du är lösningsorienterad och strukturerad

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Deltid

 • Placering: Akalla

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

 

Dela detta jobb

Bygg-intresserad student till Essve

Academic Work