teknikjobb.se

BWT Pharma & Biotech söker en Automationsingenjör

Ansök nu

BWT Pharma & Biotech söker en Automationsingenjör

Kort om tjänsten

Redo för nya utmaningar med meningsfulla produkter? BWT Pharma & Biotech jobbar med fantastiska projekt för att rena vatten i olika miljöer och som i slutändan kan rädda liv. Som Automationsingenjör jobbar du i projektform med kunder över hela världen och med den senast tekniken. Placering i Malmö i fräscha lättillgängliga lokaler.

Om verksamheten

BWT Pharma & Biotech AB är en världsomfattande och marknadsledande aktör inom segmentet process vattenrening för Pharma & Biotech industrin. BWT levererar branschledande teknologier och produkter för Water for Injection (WFI), Purified Water PW) och Pure Steam, mot den farmaceutiska industrin, laboratorium samt processindustrin. Tillverkningsanläggningar i Europa, Asien och USA ger kvalificerad och prestandatestad utrustning som uppfyller de högsta kvalitetskraven. Vi är verksamma inom försäljning, processteknik, automationsteknik, projektering, validering, FAT, SAT och service med eftermarknadssupport.
Mer information om BWT Pharma & Biotech finner du på: www.bwt-pharma.com

Mer om tjänsten

Är du självständig, driven och med ambition att blir duktig i din arbetsroll? Uppskattar du eget ansvar och har en god förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv. Då kanske detta är jobbet för dig!
• Som Automationsingenjör kommer du att jobba med att ta fram elritningar till våra underleverantörer, programmera PLC-system till våra anläggningar.
• Utarbeta kravdokument, funktionsspecar etc och ha ett tätt samarbete med övriga projektmedlemmar samt eventuella underleverantörer.
• Du kommer att utföra tester i samband med FAT/SAT samt supporta och medverka vid drifttagning av våra maskiner och anläggningar.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Du gillar att fördjupa dig i ditt arbete och en god struktur i ditt arbete är en självklarhet. Din förmåga att jobba mot gemensamma mål med hög kvalitet och resultatfokus är väl utvecklad. Du har gott ordningssinne och trivs med att ge stöd åt kollegor och kunder.
För att komma in och ta det ansvaret som rollen kräver, ska du ha en bred erfarenhet från en roll där du har jobbat primärt med PLC-system. Du känner dig trygg i din kompetens och yrkesroll och ser fram emot att dela med dig av din erfarenhet med andra.

Kvalifikationer
• Har minst 5 års arbetslivserfarenhet som automationsingejör eller elkonstruktör
• Goda kunskaper av programmering av PLC-system (Siemens S7, Siemens TIA, Mitsubishi) samt SCADA-system
• Tidigare erfaranhet från Pharma-, VVS- eller processindustrin
• God processkännedom
• Du tycker att dokumentation och rapportering är en viktig del av ditt arbete
• Talar och skriver svenska och engelska obehindrat, då båda språken används i arbete mot kund, leverantörer och kollegor. Danska meriterande.
• Goda kunskaper i Microsoft Office
• B-körkort

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Dela detta jobb

BWT Pharma & Biotech söker en Automationsingenjör

Dreamwork Scandinavia AB