teknikjobb.se

Business-minded ingenjör till globalt läkemedelsföretag i Helsingborg!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2020-07-22

Ansök nu

Business-minded ingenjör till globalt läkemedelsföretag i Helsingborg!

Är du ingenjör och vill jobba med projektledning? Drivs du av att driva projekt från start till mål? Är utveckling, coaching och mentorskap viktigt för dig? Vår kund söker nu en engagerad och nyfiken ingenjör med projektledarambitioner som vill jobba med mer än bara teknik, och som på ett trainee-liknande sätt vill starta sin karriär på bästa möjliga sätt i en miljö som präglas av kunskap, personlig utveckling och mentorskap!

Om tjänsten

Academic Work söker för vår kunds räkning en driven projektingenjör med start i September. Vår kund är en av Helsingborgs största arbetsgivare, och en del av ett av världens ledande hälsovårdsföretag. Kundens avdelning Manufacturing Science & Technology - Project Execution Team arbetar med teknisk utveckling kopplat till företagets teknik och driver projekten från start till mål - allt från pre-study och planering till inköp, funktionsbestämning med leverantörer och testning & driftssättning- kort sagt hela ingenjörs-kedjan! Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och initialt sträcka sig 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget eller anställd direkt hos vår kund, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som projektingenjör kommer du att tillhöra ett team som består för den tekniska expertisen vid projekt, och utför tekniska arbetsuppgifter inom design, elektronik, automation, och driver projekten från start till mål. När ett projekt startar genomför teamet en Pre study, för att förstå behov för projekten genom att ta in information från andra avdelningar (Kvalitetsavdelningen, produktionen osv). Därefter läggs projektplan och budget, för att få ett godkännande för projektet. Därefter kontaktas leverantörer för att bestämma tekniska funktioner, inköp, testning, validering och installation.

Du kommer vara en del i projektens alla delar, och lära dig hur projekt i storlek från allt mellan 40-220 miljoner drivs från start till mål. Du kommer att utföra ingenjörsrelaterade tekniska arbetsuppgifter, men en stor del av rollen handlar om att driva projekt - bygga nätverk och skapa relationer, ständig dialog med internationella leverantörer, söka upp information och tekniska behov internt och planera i enlighet med budget och tidsplaner.

Teamet: Teamet består av 8 personer, som har bred erfarenhet inom de olika ingenjörsgrenarna. De sitter idag på bred kunskap, som de tagit med sig från olika företag inom läkemedel. Teamet är vana vid att arbeta med personer från olika kulturer i en internationell miljö - vilket är en viktig aspekt för teamet.

Din närmsta chef hos vår kund: Din närmsta chef, som också kommer vara din mentor, är ansvarig för leveransen av teamets olika projekt. Det är viktigt för henne att skapa en miljö där medarbetare får växa och utvecklas. Hon gillar att utmana sitt team för att få nya ideer och få medarbetarna att tänka utanför boxen. Hennes mål är att kombinera den breda erfarenhet i teamet, med nyexaminerade och nyfikna ingenjörer.

Tjänsten passar dig som är intresserad av mer än bara tekniken, och som vill jobba med projektledning. Du vill utvecklas i en miljö som präglas av nyfikenhet och personlig utveckling - där dina relationsskapande egenskaper får löpa fritt!

Vi söker dig som

 • Har en avslutad ingenjörsutbildning, inom maskin, elektro, automation eller liknande, eller inom Industriell ekonomi.

 • Har ett stort intresse för projekt och projektledning

 • Har mycket goda kunskaper i det engelska språket - mycket av kommunikationen sker på engelska

 • Har goda kunskaper i Office-paketet

Det är meriterande om du:

 • Har kunskaper inom AutoCAD

Det är viktigt att du tar för dig, är nyfiken och hungrig på att lära dig av dina kompetenta kollegor, men förväntas också ta initiativ och driva ditt arbete inom dina ansvarsområden så att leverans sker i enlighet med tidsplaner och budget. Du upplevs som socialt aktiv, och utvecklar relationer som är viktiga för att uppnå resultat. Du är också en fena på att anpassa ditt budskap till mottagaren.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: September

 • Omfattning: Heltid, 6 månader

 • Placering: Helsingborg

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

Vår kund är ett läkemedelsföretag specialiserade på tillverkning av läkemedel för egenvård, vilket innebär receptfria produkter som kan köpas på apotek och i dagligvaruhandeln. Företaget fokuserar idag till stor del på området rökavvänjning och är ett globalt centrum för tillverkning, forskning och utveckling av rökavvänjningsprodukter under varumärket Nicorette. Företaget är beläget i Helsingborg och har cirka 650 medarbetare där och är således ett av regionens största företag. Kunden är sedan 2006 en del av ett av världens ledande hälsovårdsföretag med cirka 130 000 medarbetare världen över

 

Dela detta jobb

Business-minded ingenjör till globalt läkemedelsföretag i Helsingborg!

Academic Work