teknikjobb.se

Logga

Bulkbilschaufför

Företag Swerock AB
Ort
Utgår

2019-10-31

Ansök nu

Bulkbilschaufför

Sökes till Södertälje

I rollen som lastbilschaufför hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig! 

Om tjänsten

Som bulkbilschaufför blir din huvudarbetsuppgift att transportera cement och slagg till våra kunder samt till våra egna betongfabriker. Du kommer även att ha ansvar för bulkbilens underhåll och dagliga skötsel. Majoriteten av körningarna är relativt korta men emellanåt kan arbetet innebära längre körningar.

Vem är du?                   

Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och är ansvarstagande. Du är praktiskt lagd och trivs med ett flexibelt arbetssätt. Du ska även ha en god organisationsförmåga för att kunna planera ditt arbete och utföra det på ett effektivt sätt.

Ett krav är att du har CE-körkort och YKB. Du är medveten och mån om att följa regler inom säkerhet- och miljö så som hur gods får transporteras men även hur man kör på ett miljömedvetet sätt för att minska klimatpåverkan etc. 

Det är meriterande med tidigare lastbilserfarenhet.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 31 oktober 2019, men rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan idag.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att Platschef Michael Stertman på tel: 073-503 73 14.  

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2019-10-31

Dela detta jobb

Logga
Bulkbilschaufför

Swerock AB