teknikjobb.se

Bränsleingenjör – Ringhals AB

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-18

Ansök nu

Bränsleingenjör – Ringhals AB

Vi söker dig som vill arbeta med bränslerelaterade aktiviteter på Nordens största kraftverk!

På Ringhals arbetar vi med bränslet under hela dess livslängd, i hela kedjan från att det beställs till att det skickas iväg som slututbränt. Gruppen Härdanalys, Bränsle & Safeguards inom enheten Härd och Bränsle, ansvarar bland annat för härddimensionering, härddrift, inspektionsprogram och inspektioner för bränsle, kärnämneskontroll och bränsleekonomi.

Ditt ansvarsområde som Bränsleingenjör

Vi erbjuder ett kvalificerat och engagerande arbete där dina uppgifter i huvudsak blir att arbeta med kärnämneskontrollfrågor, bränsleekonomi, bränsletransporter samt bränsleinspektioner. I arbetet kommer du att ha interna kontakter med exempelvis drift- och bränslebytesgrupp. Du kommer även att ha externa kontakter inom branschen samt myndigheter. Vi erbjuder en möjlighet för dig att bli en av Ringhals främsta kompetenser inom kärnämneskontroll och kärnbränsle!

Som Bränsleingenjör behöver du följande kvalifikationer

Vi söker dig som är civilingenjör eller motsvarande, gärna med kärnkraftsbakgrund. Meriterande är erfarenhet att arbeta med lagar och föreskrifter. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift såväl på svenska som på engelska. Som person är du strukturerad och klarar av att driva och ansvara för olika uppdrag samtidigt. Du är självständig, har integritet och det du presterar håller en hög kvalitetsnivå. Vidare har du god samarbetsförmåga och bidrar till en positiv stämning.

Placeringsort är Ringhals

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Martin Davidsson 0730-747871. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Sofie Arneson 0724524582.

Fackliga representanter är Ola Jönsson, Akademikerna, Eva-Lena Green, Unionen, Lars Nydén, Ledarna, Mårten Walfridsson, SEKO. Samtliga nås på 0340-66 70 00.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 18 september.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vattenfall erbjuder dig

Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på oss, varför vi ser individens utveckling som en stor del av företagets framtid. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en arbetsplats med många möjligheter.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Vår organisation

Ringhals AB ingår i Vattenfallkoncernen och är Nordens största kraftverk. De fyra kärnkraftreaktorerna står för en femtedel av Sveriges elproduktion. Det motsvarar elbehovet under ett år för sex städer av Göteborgs storlek. Vi har 40 års erfarenhet av elproduktion och står nu inför nya utmaningar av olika slag som kräver säkerhetsmedvetande och nytänkande. Ringhals har ca 1 300 anställda och ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.

Dela detta jobb

Bränsleingenjör – Ringhals AB

Vattenfall AB