teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Brandsamordnare till Ringhals

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-03

Ansök nu

Brandsamordnare till Ringhals

Brandsamordnare –  Ringhals

 Är du vår nästa Brandsamordnare? Vill du vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning?

 Nu har du möjlighet att göra det hos oss på Ringhals. Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet.

Vi är övertygade om att mångfald berikar, och arbetar därför kontinuerligt för jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats. Läs gärna mer om vårt arbete inom mångfald och inkludering på vår hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/

Nu söker vi en Brandsamordnare till enheten NSE, (brand-, räddningstjänst, haveriberedskap och krisledning) på Ringhals.

 Om jobbet

Som brandsamordnare arbetar du med brandskydd på hela Ringhals. Du samarbetar dagligen med brandskyddsansvariga samt leverantören av operativt brandskydd, vilket innefattar Ringhals interna räddningsstyrka och personal avseende förebyggande brandskydd. Du följer upp, kvalitetssäkrar och utvecklar brandskyddet på Ringhals.

På sikt kommer du även att ingå som Ringhals insatsstöd, vilket innebär beredskapstjänstgöring. Dokumenthantering är en del av tjänsten då du handlägger och förvaltar dokument inom verksamhetsområdet.

Om dig

Du har brandskyddsutbildning eller har förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt. Du har erfarenhet och intresse av att handlägga dokument samt lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av risk- och krishantering och/eller industribrandskydd.

Som brandsamordnare är du bra på att samarbeta och kan bedöma vad dina beslut innebär i praktiken. Du är kvalitetsmedveten och har förmåga att omsätta teori i praktiken. Du har god analytisk förmåga, då det ingår att analysera trender och utveckla arbetssätt samt implementera effektiviseringar. Du är van att arbeta med administrativa arbetsuppgifter och har god datavana.

Som person är du positiv och förändringsbenägen. Du har förmåga att arbeta proaktivt, se helheten samt hur idéer och effektiviseringar kan utveckla verksamheten.

Om oss

Ringhals kärnkraftverk levererar fossilfri el varje dag, året runt. Vi har mer än 40 års erfarenhet av elproduktion. Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.

Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på oss. Därför ser vi individens utveckling som en stor del av företagets framtid. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en arbetsplats med många möjligheter.
  
Läs gärna mer om vår verksamhet https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/ringhals
  
Övrig information

Vid frågor om tjänsten hör av dig till: Rekryterande chef Susanne Thernström. 072-503 79 37
  
Vid frågor om rekryteringsprocessen hör av dig till: Rekryterare Ida Fågelqvist, 070-0487682

Våra fackliga representanter är: Johanna Dannberg – Akademikerna, Eva-Lena Green – Unionen, Lars Nydén – Ledarna, Mårten Walfridsson – SEKO. Samtliga nås på 0340-66 70 00.

 Placeringsort: Ringhals

Välkommen med din ansökan senast den 3 juni 2022.

Vi ser fram emot din ansökan så tveka inte – sök redan i dag!
   
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därför är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Location: Varberg 
  #LI-SE 

Dela detta jobb

Brandsamordnare till Ringhals

Vattenfall AB