teknikjobb.se

 • Functional area:Sales
 • Country:Sweden
 • City:Göteborg
 • Company name:Epiroc Sweden AB
 • Date of Posting:November 29, 2019
 • Last date to apply:January 31, 2020
 • Jobbeskrivning

  Vill du vara med och uppfylla vår vision? Har du kunden i fokus och sätter högt värde på att utveckla viktiga affärer och kundrelationer? Vi söker nu en borrstålsteknisk säljare till vårt servicecenter i Göteborg.

  Uppdragsbeskrivning

  Arbetet som borrstålsteknisk säljare omfattar ansvar för borrstålskontrakten till tunnelprojekt på västkusten. Detta inkluderar lageransvar för borrstålsprojekten, följa upp och utveckla affären samt uppföljning av borrstålskostnader. Prioritering ligger på tunnelprojekten men i rollen ingår också till viss del ovanjordsförsäljning av topphammare. Arbetet ställer höga krav på goda kundrelationer, allt med kundens bäst i fokus. Uppdraget kommer att innebära en del resande i västra delen av Sverige beroende på var tunnelprojekten finns. Arbetsuppgifterna omfattar både arbete ute i kundens verksamhet och eget administrativt arbete.

  Du kommer att arbeta i ett team med gott kamratskap och med högt ställda mål på goda kundrelationer och framgångsrikt säljarbete. I dagsläget rapporterar du till vår försäljningschef för produktområde bergborrverktyg.

  Utbildning och erfarenhet

  Vi söker dig som har erfarenhet av bergborrnings- och anläggningsbranschen. Meriterande är erfarenhet av borrstål och/eller bergborrmaskiner och dess applikationer. Har du en teknisk högskoleutbildning är detta ett plus, alternativt om du kan påvisa tidigare praktisk erfarenhet från branschen. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift och har erfarenhet av Officepaketet samt kalkylprogram. B-körkort är ett krav.

  Personlighet

  Vi ser att personen i denna roll är målinriktad, har ett kombinerat intresse för människor och teknik och brinner för att leta upp och göra affärer. För att lyckas i arbetet krävs ett gott affärsmanskap och förmågan att bygga relationer med kund. Du är en positiv person med initiativkraft och förmåga att arbeta självständigt mot givna mål. Du är organiserad och strukturerad i ditt arbete, har både viljan och kapaciteten att nå uppsatta resultat och kan ta ansvar för den totala affärsprocessen. Att arbeta med en innovativ och problemlösningsfokuserad verksamhet med flera projekt samtidigt är för dig stimulerande och utmanande.

  Lokalisering

  Du kommer att tillhöra vårt servicecenter i Göteborg.

  Vilka vi är och vad vi erbjuder

  Epiroc har valts ut till en av de tio mest attraktiva arbetsgivarna 2019 i Sverige av Randstad. Våra högsta poäng fick vi för den positiva arbetsmiljön, work-life balansen, attraktiva löner och intressanta arbetsuppgifter.

  Mångfald tror vi är nyckeln till nya och innovativa idéer och lösningar. I de 150 länder där du kan hitta oss uppmuntrar vi våra anställda att ta ägande av sin egen utveckling och karriär med stöd från sina ledare. På så sätt kan våra anställda växa i verksamheten, var de än befinner sig på sin karriär, från inträdesnivå till högre ledarskap. Vi strävar efter att ge alla anställda möjlighet att lyckas i en kultur speglad av innovation, mångfald och samarbete, i kombination med en vänlig och omtänksam atmosfär.

  Företagspresentation
  Epiroc erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete inom ett innovativt och branschledande företag! Hos oss blir du en del av en internationell koncern med goda utvecklingsmöjligheter. Som anställd får du ta del av en rad olika förmåner såsom rikskortet, friskvårdsbidrag, förskottssemester, kollektivavtal, årlig bonus, förstärkt föräldrapenning och möjlighet att teckna förmånliga försäkringar för dig och din familj.

  Epiroc ser olika personligheter, etniskt ursprung, kön, ålder, färdigheter och erfarenhet som en tillgång. Vi ser att skillnaderna skapar nya idéer och förbättringar, och detta leder till innovation och långsiktiga resultat. Eftersom vi arbetar för könsbalans uppmuntrar vi kvinnliga sökande till denna roll.

  Ansökan

  Låter detta som en utmanande och spännande tjänst för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande!

  Vi ser fram emot din ansökan! 

  När du skickar in din ansökan godkänner du att dina uppgifter behandlas och lagras enligt vår integritetspolicy.

  För mer information kring denna möjlighet, vänligen kontakta:
  Petra Kastensson, Försäljningschef Bergborrverktyg, tel: 070-279 95 77

  Alexandra Hummel, HR & Kommunikationsspecialist, tel: 072-145 41 64

  United. Inspired. Performance unites us, Innovation inspires us, and commitment drives us to keep moving forward.

  In the 150 countries where you can find Epiroc, we encourage our employees to take ownership of their own development and careers with the support from their leaders.

  We are committed to give you every opportunity to succeed in a culture of innovation, diversity and collaboration, combined with a caring atmosphere.

  Diversity and sustainability are key to grow fresh and innovative ideas and solutions for our customers. Epiroc is a leading manufacturer for the mining and infrastructure industries. Learn more at www.epirocgroup.com

Borrstålsteknisk säljare

Företag Epiroc
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb