teknikjobb.se

Borrstålstekniker - Kiruna

Företag Epiroc
Ort
Kategorier
Utgår

2018-12-15

Ansök nu

Borrstålstekniker - Kiruna

Jobb beskrivning

Vill du vara med och uppfylla vår vision? Har du kunden i fokus och sätter högt värde på att utveckla viktiga affärer och kundrelationer? Vi söker nu en borrstålstekniker till vårt servicecenter i Kiruna.

Uppdragsbeskrivning

Arbetet som servicetekniker omfattar att på plats ansvara för borrstålskontrakten. Detta inkluderar skötsel av borrstålslager, följa upp, utveckla affären och rapportera borrstålskostnader. Uppdraget innebär daglig kontakt med kunden och i dialog med kunden erbjuda förstakassig support för att uppnå kundnöjdhet. Arbetet innebär också dagligt samarbete med vår slipverkstad och dess personal. Arbetsuppgifterna omfattar både arbete ute i kundens verksamhet och eget administrativt arbete.
Du kommer att arbeta i ett team med god kamratskap och med högt ställda mål på goda kundrelationer och framgångsrikt säljarbete. I dagsläget rapporterar du till vår försäljningschef för produktområde bergborrverktyg. 

Utbildning och Erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet av bergborrnings- och anläggningsbranschen. Meriterande är erfarenhet av borrstål och/eller bergborrmaskiner och dess applikationer. Har du en teknisk högskoleutbildning är detta ett plus, alternativt om du kan påvisa tidigare praktisk erfarenhet från branschen. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift och har erfarenhet av Officepaketet samt kalkylprogram. B-körkort är ett krav.

Personlighet

Vi ser att personen i denna roll är målinriktad, har ett kombinerat intresse för människor och teknik och brinner för att leta upp och göra affärer. För att lyckas i arbetet krävs ett gott affärsmannaskap och förmågan att bygga relationer med kund. Du är en positiv person med initiativkraft och förmåga att arbeta självständigt mot givna mål. Du är organiserad och strukturerad i ditt arbete, har både viljan och kapaciteten att nå uppsatta resultat och kan ta ansvar för den totala affärsprocessen. Att arbeta med en innovativ och problemlösningsfokuserad verksamhet med flera projekt samtidigt är för dig stimulerande och utmanande.

Lokalisering

Tjänsten utgår från Kiruna med placering under jord.

Att arbeta på Epiroc

Hos oss blir du en del av en internationell koncern med goda utvecklingsmöjligheter. Som anställd får du ta del av en rad olika förmåner, såsom rikskortet, friskvårdsbidrag, förstärkt föräldrapenning och möjlighet att teckna förmånliga försäkringar för dig och din familj. 

Övrigt

Sista ansökningsdag är den 15 december, vi kommer att bearbeta ansökningarna löpande under rekryteringsprocessen så skicka in din ansökan redan idag.

Vi ser fram mot din ansökan!

Kontakt
Petra Kastensson, BLM, tel: 070-279 95 77
Alexandra Hummel, HR & Communications Spcialist, tel: 072-145 41 64

Företagspresentation

Atlas Copco Gruv- och bergbrytning byter namn till Epiroc!
Vi blev Epiroc från och med 1 januari 2018, men vårt 140-åriga arv från Atlas Copco kommer att förvaltas med lika delar stolthet och noggrannhet. Kunskapen, innovationskraften och fokuseringen på att lösa våra kunders problem fortsätter att vara hjärtat i vår verksamhet. Vad som däremot kommer att vara annorlunda är hur vi, som ett nytt och ännu mer fokuserat bolag, kan koncentrera oss helhjärtat på att leverera de lösningar du behöver för att lyckas idag och teknologin för att leda utvecklingen imorgon. Vill du veta mer om Epiroc, kan du besöka www.epiroc2018.se eller ringa vår kundtjänst på 020-78 44 55.

När du skickar in din ansökan godkänner du att dina uppgifter behandlas och lagras enligt vår integritetspolicy.

Dela detta jobb

Borrstålstekniker - Kiruna

Epiroc