teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB Wassara AB är ett helägt dotterbolag till Gruvkoncernen LKAB, med ca 50 anställda. Vi utvecklar, tillverkar och säljer vattendrivna borrhammare för användning inom anläggningsarbeten och gruvdrift. Vårt huvudkontor och produktionsanläggning är belägen i Huddinge, söder om Stockholm. 

På Borr Tekniskt Center i Malmberget testar och utvecklar vi nya produkter samt reparerar borrhammare och utför en del entreprenadborrning åt LKAB.

Om tjänsten

Tjänsten omfattar prospekteringsborrning och borrning med Wassaras borrsystem under jord. Vid behov kan det förekomma reparation av Wassaras sänkborrmaskiner. Engagemang i vårt utvecklingsarbete av Wassaras borrsystem är en röd tråd i det dagliga arbetet. Det kan även förekomma fysiskt arbete i form av exp. byte av borrhammare.

Dina kvalifikationer

Vi söker Dig som är tekniskt intresserad med ett innovativt sinnelag. 
Arbetet ställer krav på noggrannhet, flexibilitet och kreativitet. Du är van att arbeta självständigt och målinriktat under ett delegerande ledarskap där du får ta stort eget ansvar. 

Befattningen kräver B-körkort och godkända gymnasiebetyg. Saknas erfarenhet kompenserar du det med ett stort intresse och vilja att lära. Vi internutbildar all vår personal på plats.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.

Vi erbjuder

Ett spännande och roligt jobb med omväxlande arbetsuppgifter där det finns möjlighet till personlig utveckling. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Kiruna stad samt andra aktiviteter inom LKAB:s föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information

Välkommen in med CV och personligt brev senast 190603. 

Intervjuer kommer att ske löpande vänta inte med att lämna in din ansökan

Arbetstider: 7-7 skift med ledig storhelg alternativt 3-skift med ledig storhelg

Ort: Kiruna

Ytterligare information gällande tjänsten får du av Sakari Liikavainio 0980-648 41

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Borrare till LKAB Wassara

Företag LKAB
Ort
Utgår

2019-06-03

Ansök nu

Dela detta jobb