teknikjobb.se

Befattning
Bergarbetare

Stationering
LKAB Berg & Betong AB, Kiruna

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdatum
2020-06-08

Om företaget / verksamheten
LKAB Berg & Betong är en ledande koncern med fullservicelösningar för gruv- och anläggningsindustrin. Vi levererar en helhet baserad på erfarenhet och spetskunskap. Vi utför bergförstärkning och ortdrivning i LKAB:s underjordsgruvor samt förädlar gråberg till grus och makadam. Idag är vi världens största producent av sprutbetong.
Verksamheterna finns i huvudsak i Kiruna- och Gällivare kommun.
Vår största kund är LKAB där vi utför majoriteten av allt bergförstärkningsarbete. Vi levererar också bergförstärkning till det Lundin Mining-ägda Zinkgruvan i Askersund.

Om tjänsten
LKAB Berg & Betong står inför en spännande utvecklingsresa. Under 2020 fortsätter vi vår expansionsresa och till hösten påbörjar vi prospekteringsborrning under jord i SUM testgruva. Vi söker därför 4 st borrare som ska arbeta med undersökningsborrning och leverera rådata i form av borrkärnor. Arbetet omfattar borrning med helhydraulisk diamantborrmaskin.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig med erfarenhet från Kärnborrning/Diamantborrning, känsla för berget och maskinkännedom. Arbetet ställer krav på ett stort engagemang, nytänkande och ansvar samt ett säkerhetstänk. Du trivs med att arbeta självständigt och målinriktat under ett ledarskap där du får ta stort eget ansvar. Erfarenhet är såklart meriterande men inget krav då vi internutbildar vår personal. Befattningen kräver B-körkort

Vi erbjuder
Vi kan erbjuda dig en arbetsplats med god stämning där du kan känna ett stort engagemang.
Du får ta del av koncernens belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård. Ta chansen till bred kompetensutveckling i det lilla företagets arbetssätt och storföretagets möjligheter.

Övrig information
Arbetstider: Skiftgång, K4 skift

Välkommen in med din ansökan senast 2020-06-08, Rekrytering kommer ske löpande och vi kan därför komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Vid frågor om tjänsten kontakta Christopher Wikman, Gruppchef: +46 706903534
Alt Erika Taube , HR Business Partner :+46 980 718 16

Borrare till LKAB Berg & Betong

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-08

Ansök nu

Dela detta jobb