teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Bohus Betong söker Formsnickare

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Bohus Betong söker Formsnickare

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning
Bohus betong i Dingle söker nu en händig person för att jobba som formsnickare. Är du en ansvarstagande och lösningsfokuserad person med god samarbetsförmåga? Då kan du vara rätt person för oss! Som formsnickare på Bohus betong kommer du framför allt att bygga formar från grunden till betonggjutning. Förutom att snickra formar kommer du även hjälpa till med armering, gjutning och avformning när det behövs. För att klara av arbetet behöver du kunna följa en enklare konstruktionsritning. Du kommer att jobba självständigt med att bygga formar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är en positiv, intresserad och händig person. Om du tidigare har jobbat som snickare eller med prefabtillverkning ser vi det som meriterande för tjänsten. Eftersom jobbet är fysiskt krävande behöver du vara i god kondition för att klara av jobbet. Du behöver dessutom vara kreativ och initiativtagande då mycket av jobbet sker utan föreskrivna instruktioner. God svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Krav
Körkort och tillgång till bil samt svenska i tal och skrift.

Dela detta jobb

logga
Bohus Betong söker Formsnickare

Premier Service AB