teknikjobb.se

logga

Blandad Industripersonal sökes

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2020-12-31

Ansök nu

Blandad Industripersonal sökes

Nu taktar många av våra kunder upp och vi söker maskinoperatörer, lagermedarbetare och monteringspersonal.

Om tjänsten

Maskinoperatör:
Som maskinoperatör hos vår kund ingår du i ett team som med hjälp av delvis automatiska processer hanterar den färdiga produkten. Arbetet handlar mycket om att möjliggöra och säkerställa ett friktionsfritt flöde genom hela produktionen.

Lagermedarbetare:
Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens. Tjänsten kräver truckkort.

Montör:
Som montör är du driven och har ett praktiskt handlag. Du tar ansvar och arbetar bra under tidspress. För att lyckas i rollen krävs att du är noggrann och kan prioritera under press. Du är kvalitetsmedveten och stimuleras av ett välutfört arbete.

Vi söker dig som

Din samarbetsförmåga är god men du kan också arbeta självständigt. Som person är du ansvarstagande och självgående. Du är inte rädd för att ta i när det behövs och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Vi söker dig som är resultatorienterad, flexibel och positiv till förändringar.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt

Christin Bengtsson

Dela detta jobb

logga
Blandad Industripersonal sökes

Montico AB