teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Bjerking söker Teamledare till Konstruktion i Uppsala

Företag Hayr&Co
Ort
Utgår

2022-05-20

Ansök nu

Bjerking söker Teamledare till Konstruktion i Uppsala

Som medarbetare på Bjerking äger du framtiden till din egen utveckling, men också en del av företaget. Med omtanke som ledstjärna skapar vi hållbara lösningar för en bättre morgondag. Till vårt team inom Konstruktion Uppsala söker vi nu teamledare som vill vara med och göra skillnad på riktigt. 

Om tjänsten

Som teamledare söker vi dig som trivs med att leda, stötta, motivera och coacha kollegor samtidigt som du själv vill fortsätta att jobba i uppdrag. Du är underställd enhetschef, som också är den som har det övergripande personalansvaret för medarbetarna på hela enheten. I dina arbetsuppgifter ingår i huvudsak resursplanering, genomförande av utvecklings- och lönesamtal, att medverka vid genomförandet av rekryteringar, att hålla ihop och prioritera anbuds- och marknadsarbete för teamet samt att tillsammans med övriga teamledare bidra i det enhetsövergripande arbetet med budget, prognoser, handlingsplan, affärsplan och strategi.

Den tid som du inte lägger på uppgifter som teamledare fungerar du som uppdragsledare och granskare samt leder vårt utvecklingsarbete inom tjänsteområdet. Som uppdragsledare deltar du även aktivt i arbetet med planering och genomförande av konsultuppdrag och ständiga förbättringar.

Dina kvalifikationer

Som teamledare söker vi dig som har relevant utbildning på högskolenivå (civilingenjörsutbildning är meriterande) med ca 15 års erfarenhet inom huskonstruktion. Vi ser det också som mycket positivt om du har tidigare ledarerfarenhet. Det är också viktigt att du har ett etablerat kontaktnät inom byggbranschen i storstadsregionen.

I rollen som uppdragsledare har du följande egenskaper:

  • Erfarenhet av att driva egna projekt som uppdragsledare

  • Nätverk av kundkontakter

  • God erfarenhet av byggtekniska detaljer och byggfysik

  • Goda kunskaper inom statiska beräkningar är meriterande

  • 3D projektering i Revit/Tekla är meriterande, men inte ett krav

Du har ett positivt förhållningssätt och är bra på att coacha medarbetare. Du är också mål- och resultatorienterad med förmåga att på ett tydligt och handlingskraftigt sätt formulera och följa upp satta mål. Du har en personlig mognad, hög integritet och har ett helhetstänk.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en inkluderande arbetsplats med vänskaplig känsla och trygghet i ett företag med god lönsamhet och hållbarhet i fokus. Vi vill främja ett hållbart arbetsliv genom flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag, massage på kontoret och sjukvårdsförsäkring. Hos oss får du möjlighet att växa och utvecklas i spännande uppdrag. Om du väljer att bli delägare får du möjlighet till vinstdelning i företaget. Välkommen med din ansökan!

Det här är Bjerking

I över 60 år har vi på Bjerking ägt vårt företag tillsammans. Med 400 medarbetare och kontor i Uppsala och Stockholm erbjuder vi kvalificerade konsulttjänster inom samhällsbyggnad.

Mångfalden, dynamiken och synergin mellan våra team, tjänsteområden och partners är nyckeln till vår framgång. Genom kompetens och engagemang skapar vi värde för våra kunder och det bästa samarbetsklimatet för hållbara lösningar.

Framåt tillsammans. Med omtanke. 

Kontaktperson 

Bjerking samarbetar med HAYR. För frågor om uppdraget vänligen kontakta Per Ottahal, 0768 11 79 19, per@hayrandco.com

Vi intervjuar löpande och ser fram emot din ansökan redan idag. 

 

Dela detta jobb

Bjerking söker Teamledare till Konstruktion i Uppsala

Hayr&Co