teknikjobb.se

BITRÄDANDE SAMHÄLLSPLANERARE TILL NATIONELL PLANERING PÅ TRAFIKVERKET

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-26

Ansök nu

BITRÄDANDE SAMHÄLLSPLANERARE TILL NATIONELL PLANERING PÅ TRAFIKVERKET

Är du en person med ett stort intresse av samhällsplanering och Trafikverket som organisation? Denna tjänst är helt rätt för dig om du vill vara med och bidra till utvecklingen på enheten Planering på Trafikverket. Vi söker nu dig som har en examen inom samhällsplanering eller annan relevant ingenjörsutbildning och som har ett stort engagemang för samhällsutveckling. Letar du efter en utmanande och spännande roll – tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!Om tjänsten

Academic Work söker för Trafikverkets räkning en Biträdande Samhällsplanerare till verksamhetsområdet Planering. Du kommer att stötta och arbeta tillsammans med engagerade Nationella Planerare. Som Biträdande Samhällsplanerare kommer du att få möjlighet att arbeta med Trafikverkets uppdrag att fördela medel till kommuner, och regioner för investeringar i kapacitetsstarka kollektivtrafiklösningar och cykelåtgärder.

Verksamhetsområde Planering har i uppdrag att bidra till samhällsutvecklingen och ge förutsättningar för goda rese- och transportmöjligheter. Åtagandena blir allt mer komplexa i takt med att kraven på tillgänglighet, säkerhet, hälsa och miljö ökar. Vi söker dig som brinner för dessa frågor och vill vara med och utveckla verksamheten!

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig en unik möjlighet att som en del av tjänsten även ingå i ett skräddarsytt utbildningsprogram. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom åtgärdsvalsstudier, projektledning, självledarskap och presentationsteknik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching, för att få bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Rekrytering och programupplägg hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som Biträdande Samhällsplanerare kommer du stötta Samhällsplanerare/Uppdragsledare med varierande administrativa arbetsuppgifter, exempelvis:

 • Inhämta och sammanställa material från regioner, kommuner etc

 • Boka möten och förbereda presentationer i Powerpoint

 • Rapporthantering

 • Uppdatera och koordinera det digitala arbetsrummet

 • Uppföljning av tecknade avtal

 • Granskning av inkomna ansökningar.

Du kommer att få vara med där det händer och ha ett finger med i utvecklingen samt påverka hur Trafikverket jobbar. Du har möjlighet att axla eget ansvar och utvecklas i rollen.

Vi söker dig som

 • Har en universitets- eller högskoleexamen inom samhällsplanering eller annan relevant ingenjörsutbildning, exempelvis Väg och Vatten, alternativt annan likvärdig utbildning

 • Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift då kommunikation och dokumentation är en stor del av tjänsten

 • Har ett stort intresse för att skapa en hållbar samhällsutveckling

Dina personliga egenskaper har stor betydelse i den här rekryteringsprocessen. Som person är du framåt, nyfiken och räds inte för nya utmaningar. Du har en förmåga att ta egna initiativ och stort ansvar för dina arbetsuppgifter. För att trivas i rollen ser vi även att du har ett stort engagemang för samhällsutveckling samt en god samarbetsförmåga.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid, med goda chanser till förlängning eller anställning hos Trafikverket.

 • Placering: Malmö

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där.

Information om företaget

Verksamhetsområde Planering svarar för planering av trafik och för åtgärder i den statliga infrastrukturen vad gäller väg och järnväg samt långsiktigt även för sjö- och luftfart. Här ligger ansvaret för att verka för att de transportpolitiska målen för tillgänglighet, säkerhet, miljö och hälsa uppnås. Planering är huvudingången till Trafikverket för medborgare, näringsliv, samarbetspartners och avtalskunder. Inom verksamhetsområdet ryms Trafikverkets sex regioner och de fyra nationella avdelningarna Trafik, Nationell Planering, Expertcenter och Transportkvalitet samt stabsfunktioner Kommunikation, HR, Verksamhetsstyrning och Trafikverkets Kundtjänst.

Ansök här

 

Dela detta jobb

BITRÄDANDE SAMHÄLLSPLANERARE TILL NATIONELL PLANERING PÅ TRAFIKVERKET

Academic Work