teknikjobb.se

loga

Biträdande Projektledare

Företag Riksbyggen
Ort
Utgår

2021-01-31

Ansök nu

Biträdande Projektledare

Vad ska du göra?
Du kommer att biträda ansvarig projektledare i nybyggnationsprojekt. Du kommer bland annat att stötta vid projekterings­arbeten, upprättande av förfrågningsunderlag och entreprenadhandlingar samt delta på byggmöten. Som biträdande projektledare på Riksbyggen arbetar du i hela processen från idé till färdigt objekt, och samarbetar även tätt med vår fastighetsförvaltning genom olika skeden av projektet.

Som biträdande projektledare blir din roll att stötta där det behövs och på så sätt komma in i rollen och efterhand ta mer eget ansvar i projekten. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt kontor i Malmö och kommer arbeta med projekt som ligger i hela Skåne.

Vem är du?
Vi söker dig som har en civil- eller högskoleingenjörsutbildning eller har motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Meriterande är om du har några års erfarenhet från byggbranschen. Du är initiativrik, ansvarsfull och har förmågan att se och möta kunders behov samt agera professionellt. Du är bra på att samarbeta med olika parter, har förmågan att överblicka helheten, och arbetar engagerat för att nå uppsatta mål. Det är även viktigt att du har förmågan att skapa en öppen, tydlig och förtroendefull dialog. Du är målinriktad, prestiglös och strukturerad i ditt arbete.

Tjänsten kräver körkort och egen bil.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning-

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb och karriär senast 2021-01-31. Vi behandlar ansökningarna och gör urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Kontakt
Om du har frågor, kontakta Marknadsområdeschef Theodor Alexandris, tel: 040 - 10 94 60

Om Riksbyggen
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Dela detta jobb

loga
Biträdande Projektledare

Riksbyggen