teknikjobb.se

Biträdande Planerare till Trafikverket!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-23

Ansök nu

Biträdande Planerare till Trafikverket!

Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur växer och söker dig som har ett brinnande intresse för samhällsutveckling och som vill börja din karriär som biträdande planerare. Som biträdande planerare får du arbeta med utvecklande arbetsuppgifter av utredande karaktär och samtidigt knyta värdefulla kontakter på en arbetsplats med spetskompetens inom infrastruktur. Urvalet sker löpande, så tveka inte på att söka tjänsten redan idag!

Om tjänsten
Academic Work söker två biträdande planerare till Trafikverkets verksamhetsområde Underhåll och enheten Vägsystem med placering i Solna. Enheten ansvarar för även för nationell underhållsplan för vägsystemet samt för samordning med andra verksamhetsområden och nationell koordinering av planering.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig en unik möjlighet att som en del av tjänsten även ingå i ett skräddarsytt utbildningsprogram. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coachning, för att få bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Du erbjuds

 • Skräddarsytt utbildningsprogram

 • Löpande coachning

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
Du kommer främst att delta i arbetet i Underhålls planering av vägunderhållet som enheten håller ihop och som omfattas av fyra delmoment:

 • Planeringsanvisningar, revidera instruktioner för årsplanering

 • Kvalitetssäkring av planeringsunderlag i excel

 • Sammanfattning av samtliga beställningar

 • Kvalitetssäkring på detaljerad nivå i excel och revidering av beställningar som sedan skickas ut till alla involverade

Utöver underhållsplanering väg och dess delmoment kommer du även att arbeta med:

 • Dokumentation av underlag, ”ordning och reda”

 • Medverka vid möten och föra protokoll

 • Stödja i arbetet med att kontinuerligt följa upp kostnader och gjorda beställningar

Introduktionen kommer att bestå av mentorskap på distans där du med tiden kommer att få axla mer och mer eget ansvar. På Trafikverket arbetar du i grupp tillsammans med andra, samtidigt som tjänsten också innehåller mycket självständigt arbete.

Vi söker dig som

 • Har en universitets- eller högskoleingenjörsexamen som är högst tre år gammal inom teknik, fysisk planering eller samhällsplanering eller annan likvärdig utbildning (examensbevis behöver uppvisas)

 • Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift då kommunikation och dokumentation är en stor del av tjänsten

 • Har goda kunskaper inom Excel då du kommer att hantera stora mängder data och skapa formler

Som person är du strategisk och kan göra analyser för att förstå komplexa sammanhang. Du vågar ifrågasätta utifrån de analyser du gör för att få förståelse. Du driver dina frågor självständigt samtidigt som du har lätt för att samarbeta. Enheten är nationell och du kommer att ha kollegor över hela landet vilket kräver god kommunikationsförmåga för att upprätthålla relationer på distans.

Övrig information
Start: April/Maj, enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid tillsvidare

Placering: Solna strandväg

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Biträdande Planerare till Trafikverket!

Academic Work