teknikjobb.se

Bitr. Konsultenhetschef - Kombinera tekniska konsultuppdrag inom ILS med ledarskap och affärsutveckling

Företag Combitech AB
Ort
Utgår

2021-10-08

Ansök nu

Bitr. Konsultenhetschef - Kombinera tekniska konsultuppdrag inom ILS med ledarskap och affärsutveckling

Enheten Logistic Support på Combitech befinner sig i en expansiv fas och vi söker därför en nyfiken person som vill arbeta med ledarskap i kombination med konsultuppdrag inom området Integrated Logistic Support (ILS). Vill du arbeta med teknik samtidigt som du är med och utvecklar både verksamhet och människor så kan rollen som konsultenhetschef vara helt rätt för dig. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig!

Din roll som biträdande Konsultenhetschef

Konsultenhet ILS består idag av ca. 20 medarbetare placerade över södra halvan av Sverige. De har gedigen erfarenhet av arbete med ILS/RAMS inom flera olika branscher som exempelvis försvar, industri och infrastruktur. Variationen av uppdrag och utvecklingsmöjligheter är stor inom Combitech samtidigt som uppgifterna är riktigt spännande. Vi arbetar med allt från flyg och ubåtar till tåg och obemannade fordon.

För att ha en god förståelse för konsulternas vardag och få naturliga kontakter med kunder varvas uppgifterna som biträdande konsultenhetschef med egna konsultuppdrag. I chefsrollen ingår affärsutveckling, beläggningsplanering, personalansvar, hålla utvecklings- och lönesamtal samt möjlighet till arbete med nyrekrytering. I den här tjänsten ges du ett särskilt uppdrag i att ytterligare förstärka vår verksamhet i Stockholm tillsammans med oss och våra affärsutvecklare!

För att skapa goda förutsättningar för dig kommer du inledningsvis arbeta parallellt med vår konsultenhetschef för ILS-teamet. Vartefter verksamheten utvecklas finns goda förutsättningar att självständigt ansvara för en egen konsultenhet. Du kommer ingå i resultatenhetens ledningsgrupp vilken ansvarar för enhetens resultat och utveckling.

I konsultrollen varierar uppdragen och eftersom ILS-området är brett finns stora utvecklingsmöjligheter. Arbetsuppgifter kan t ex vara ILS/LSA-management, drift- och underhållsanalyser av komplexa system, designpåverkande ILS, bidra till ökad tillgänglighet, effektivitet och reducerad livscykelkostnad (LCC) hos ett system samt modellering och dimensionering av supportlösningar.

Vi erbjuder dig att få leda och utveckla ett fantastiskt gäng konsulter, med stort stöd från närmaste chefer och högt i tak. Du får varierande arbetsuppgifter, möjlighet att påverka samt erbjudas utbildningar inom ledarskap och ILS Fundamentals. Det är en fantastiskt rolig och utvecklande tjänst med stora frihetsgrader.

Vad kan du tillföra?

Du som söker är högskole-/civilingenjör i kombination med minst några års relevant arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har en bakgrund inom ILS/RAMS (Reliability, Availability, Maintainability & Safety) eller närliggande verksamhet. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper såväl i konsultrollen som gällande ledarskap och affärsutveckling.

Vi söker dig som är ansvarstagande och engagerad med ett intresse för att coacha och utveckla andra. Att vara inlyssnande och se till medarbetarnas olika förutsättningar och förmågor är en naturlig del i ditt ledarskap och du ser vikten i att arbeta proaktivt för att medarbetare ska trivas och må bra. Du skapar delaktighet och engagemang i gruppen och ser nära samarbete med kollegor som en naturlig del i din arbetsvardag.

Då du kommer arbeta nära både medarbetare och kunder lägger vi vikt vid att du har en god förmåga att kommunicera och bygga relationer. Du trivs med variation och att arbeta med såväl affärsmässiga- som analytiska arbetsuppgifter.

Erfarenhet av ledande roller inom konsultverksamhet, tjänsteförsäljning och rekrytering är meriterande. Du behöver ha administrativa färdigheter samt behärska svenska och engelska flytande i både skrift och tal.

Då våra tjänster innebär arbete som omfattas av försvarssekretess kan det krävas att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Höra av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande uppdrag/projekt, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknik för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Dela detta jobb

Bitr. Konsultenhetschef - Kombinera tekniska konsultuppdrag inom ILS med ledarskap och affärsutveckling

Combitech AB