teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Binar Handling söker verktygsmakare

Ort
Utgår

2022-05-30

Ansök nu

Binar Handling söker verktygsmakare

Om företaget
Binar Handling AB är ett Sverigebaserat utvecklings- och tillverkningsföretag, som förser den globala marknaden med den världsledande lyftutrustningen Quick-Lift™ och NEO 30. Den intelligenta och elektriska lyftutrustningen är anpassad för att möta högt ställda krav på produktivitet, säkerhet och arbetsplatsergonomi för tillverkande företag inom bland annat fordons-, livsmedels- och verkstadsindustrin.

Vi hjälper människor fortsätta vara friska på jobbet.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker efter en person som har verkstadsvana och som är van att arbeta från ritning till färdig produkt. Vi ser gärna att du är duktig i att arbeta med svarv, fräs och svets. Att du är kreativ, noggrann och kvalitetsmedveten är bara positivt.

Som person ser vi att du är duktig på att hitta lösningar och är lite uppfinningsrik. Vi kommer att värdesätta din förmåga att arbeta mot tidplaner. Vi kommer även att uppskatta ditt arbeta med att driva projekt framåt och prioritera din vardag. Du har en förmåga att jobba prestigelöst tillsammans med kunder, kollegor och samarbetspartners.

Om du är en person som arbetar lösningsorienterat och som dessutom har en bred praktisk kunskap, är detta jobbet för dig.

Om oss
Vi erbjuder dig ett arbete i fina, ljusa lokaler, härliga medarbetare och unika kundlösningar. Tjänsten ger dig möjlighet att utvecklas tillsammans med övriga, engagerade medarbetare. Vår personal är värdefull och erbjuds förmåner såsom flextid, friskvård m.m. Vi erbjuder ett flexibelt arbete förlagt på dagtid och ett stort eget ansvar.

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Anders Kristiansen på tel 0707-858647 Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2022-05-30. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!
 

Dela detta jobb

logga
Binar Handling söker verktygsmakare

Premier Service AB