teknikjobb.se

Bilplåtslagare, Skadetekniker/Plåtslagare till Toyota Center Göteborg AB i Mölndal

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-09-29

Ansök nu

Bilplåtslagare, Skadetekniker/Plåtslagare till Toyota Center Göteborg AB i Mölndal


Med 370 000 medarbetare i 170 länder, världens mest tillgängliga elhybridteknik och som globala sponsorer till såväl Paralympiska som Olympiska kommittén är Toyota Motor Corporation ett av världens ledande fordonsföretag. I två decennier har företaget elektrifierat bilvärlden och fler än 13 miljoner elhybrider har sålts sedan den allra första masstillverkade elhybriden Toyota Prius lanserades 1997.
2018 var 74 % av Toyotas försäljning av personbilar i Sverige elektrifierade och företagets modeller har Europas i genomsnitt lägsta utsläpp av CO2.

Toyota Center Göteborg är ett helägt dotterbolag till Toyota Motor Corporation och har två fullserviceanläggningar i Göteborg en i Mölndal och en i Bäckebol på Hisingen.


BILPLÅTSLAGARE, SKADETEKNIKER/PLÅTSLAGARE MED 6 TIMMARS ARBETSDAG TILL TOYOTA CENTER GÖTEBORG AB I MÖLNDAL.
Är du en serviceinriktad person som ger det lilla extra och tillsammans med Toyota Center Göteborg vill sträva efter att bli branschens bästa servicebolag? Vi söker nu två stycken skadetekniker till vår fullserviceanläggning i Mölndal. 
Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö där du jobbar 6 timmars arbetsdag i tvåskift, med bibehållen lön för 8 timmar.

ARBETSUPPGIFTER
Som Bilplåtslagare, Skadetekniker/plåtslagare kommer du att vara en del i ett team som utför alla typer av bilskadereparationer. Tillsammans med dina kollegor kommer du att  utveckla avdelningen till den bästa skadeverkstaden. Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara;

  • Riktning av karosskador/plastreparationer

  • Byte av karosseridelar

  • Svetsning 

  • Reparation och byten av vindrutor på personbilar

KVALIFIKATIONER
Du har en teknisk utbildning med dig och en god teknisk förståelse. Du har en naturlig problemlösningsförmåga och har nedan kunskaper med dig:

  • Dokumenterad utbildning inom skadereparation 

  • Tidigare erfarenhet av liknande roll

  • B-körkort är ett krav

  • Mycket god svenska och engelska i tal och skrift

PERSONLIGA EGENSKAPER
För att lyckas i tjänsten har du ett stort intresse för bilar. Du är noggrann och kvalitetsmedveten och drivs av det som i Toyotavärlden kallas ”Kaizen” – ständig förbättring samt att du är en prestigelös kollega som har förmågan att skapa god stämning och teamwork.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten innebär 6 timmars arbetsdag i tvåskift, med bibehållen lön för 8 timmar. Tvåskiften innebär "tidigt skift", 06:00-12:30 samt "sent skift", 11:30-18:00. 
Tjänsten som Bilplåtslagare, Skadetekniker/Plåtslagare är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Toyota Center Göteborg. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden AB och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni.

ÖVRIG INFORMATION
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Urval kommer dock att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att söka tjänsten. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖK!

Dela detta jobb

Bilplåtslagare, Skadetekniker/Plåtslagare till Toyota Center Göteborg AB i Mölndal

Eterni Sweden AB