teknikjobb.se

logga

Bilmekaniker

Ort
Utgår

2021-08-16

Ansök nu

Bilmekaniker

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning
Vår kund i Skövde behöver förstärka teamet med ytterligare en fordonsmekaniker!

I rollen som fordonsmekaniker kommer du att arbeta med reparationer, felsökningar och underhållsarbete. Du kommer bland annat att arbeta med att serva bilar, byta bromsar, avgassystem, däckservice mm. Det är viktigt att du levererar med hög kvalitet och är engagerad i ditt arbete.

Arbetet utförs under dagtid.

Kvalifikationer
Du skall ha relevant utbildning och en stor vana att arbeta med bilar. Det är viktigt att du har ett brinnande intresse för att meka och finna lösningar på de problem du ställs inför. Har du erfarenhet av felsökning och kunskap inom el är detta mycket meriterande.

Du behöver vara serviceinriktad, strukturerad och självgående. Du är samtidigt en god kollega och har ett stort kundfokus då du kommer ha daglig kontakt med de kunder som besöker verkstaden.

Låter det intressant? Har du frågor, så tveka inte att ringa Sara Stenlund . Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.?Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Krav
Utbildad fordonsmekaniker
B-körkort

Kontaktperson(er)
Sara Stenlund

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Tjänstgöringsort
Skövde

Publiceringsdatum
06 July 2021

Dela detta jobb

logga
Bilmekaniker

Premier Service AB