teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Bildemontör sökes till Atracco i Helsingborg

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-15

Ansök nu

Bildemontör sökes till Atracco i Helsingborg


Atracco är ett snabbt växande företag och ledande i Norden inom miljövänlig bildemontering och försäljning av bildelar över internet. Verksamheten består av återvinning och försäljning av begagnade bildelar samt material som metall, gummi, glas m.m. Atracco ägs av LKQ Corporation och som en del av vårt arbete jobbar vi efter en tydligt definierad etisk kod.

Atracco AB MärkesDemo Helsingborg ingår i koncernen Atracco Group som är en av Sveriges ledande aktörer inom bildemonteringsbranschen. I koncernen ingår Atracco AB som bedriver bildemontering, Atracco Auto AB som bedriver bilskadereparationer samt Recopart Systems AB som tillhandahåller och utvecklar IT-system för bildemontering, verkstäder och försäkringsbolag.


Bildemontör sökes till Atracco i Helsingborg

Är du en serviceinriktad och kvalitetsmedveten lagspelare? Har du ett stort intresse för fordon och vill vidareutvecklas inom området? Vill du arbeta hos en av Sveriges ledande aktörer inom bildemontering? Då ska du söka denna tjänst idag! 

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Bildemontör kommer du huvudsakligen att arbeta med demontering av krockskadade bilar samt kontrollera delarnas kvalitet. Därutöver arbetar du delvis med andra uppgifter, såsom däckhantering, tvätt av delar och truckkörning. Du är en del av verkstadsavdelningen och har en viktig roll i att kvalitetssäkra delarna på ett betryggande sätt. 

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som: 

  • Demontering på lyft och motordemontering. 
  • Däckhantering och tvätt av delar. 
  • Kontroll av delarnas kvalitet och inskrivning av dessa. 
  • Mottagning, test och sanering av inkommande fordon. 
  • Truckkörning 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Bildemontör är du en engagerad och serviceinriktad person som trivs med att arbeta i team. Du har en prestigelöshet som driver dig framåt och tar på ett naturligt sätt egna initiativ inom ramarna för din befogenhet. 

Viktigt för tjänsten: 

  • Intresse och/eller erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. 
  • Med fördel fordonsteknisk utbildning. 
  • Meriterande med utbildning inom travers, billyft, truck, hjullastare samt fordonselektronik. 
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal såväl som skrift. 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Bildemontör är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Atracco i Helsingborg. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag-fredag. För rätt person finns på sikt goda utvecklingsmöjligheter. Inför eventuell anställning kommer utdrag ur belastningsregistret tas. 

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via 0738-617273 eller amanda.ring@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Dela detta jobb

Bildemontör sökes till Atracco i Helsingborg

Eterni Sweden AB