teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB Berg & Betong är ett helägt dotterbolag till LKAB. Vi grundades som ett familjeföretag 1961 under namnet KGS AB, Kiruna grus- och stenförädling. Vi är idag det ledande företaget i Norrbotten inom grus- och betongtillverkning, bergförstärkning, krossning och losshållning. Verksamheterna finns i huvudsak i Kiruna- och Gällivare kommun. Vår största kund är LKAB där vi utför majoriteten av allt bergförstärkningsarbete. Vi levererar också bergförstärkning till Zinkgruvan i Askersund. LKAB Berg & Betong är den del av Division Specialprodukter som levererar strategiska tjänster och produkter som används inom LKABs kärnverksamhet – brytning och förädling av järnmalm – vilket skapar ökad konkurrenskraft för LKAB. Divisionens externförsäljning ökar resursnyttjandet, genererar ökade intäkter och innovation samt stärker varumärket på en internationell marknad. Närmare 700 anställda i 11 länder genererar en omsättning om ca 4,5 MDRSEK.

Om tjänsten

Vill du arbeta under jord med ett arbete som kräver focus och engagemang. Då ska du söka till oss. I rollen som betongsprutare kommer du att köra en betongsprutningsrigg byggd på ett lastbilschassi och förstärka gruvans ortar med sprutbetong.
Vi söker nu både tillsvidareanställd personal och sommarvikarier till betongsprutningen.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har C-körkort eller erfarenhet av tunga fordon.
Arbetet ställer krav på att du är självgående, flexibilitet och ödmjuk inför utmaningar du ställs inför.
Du har inget emot att arbeta självständigt under ett delegerande ledarskap där du får ta stort eget ansvar. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.
Erfarenhet av underjordsarbete är meriterande.

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda dig en arbetsplats med god stämning och varierande arbetsuppgifter där du kan känna engagemang. Ta chansen till bred kompetensutveckling i det lilla företagets arbetssätt och storföretagets möjligheter.

Övrig information

Arbetstider: Skiftgång
Tillträde: 2020-04-01
Stationeringsort: Kiruna
Välkommen att skicka in CV och personligt brev senast 20200130
För mer information om tjänsten kontakta Gruppchef i Kiruna Benjamin Krutrök 0980-685 31 alt benjamin.krutrok@lkab.com

Betongsprutare till LKAB Berg & Betong

Företag LKAB
Ort
Utgår

2020-01-30

Ansök nu

Dela detta jobb