teknikjobb.se

Logga

Betongpumpmaskinist

Företag Swerock AB
Ort
Utgår

2019-06-23

Ansök nu

Betongpumpmaskinist

Sökes till Kållered

Det går bra för oss och vi behöver därför förstärka vårt team!

Om tjänsten

Som betongpumpmaskinist är din huvuduppgift att framföra din betongpump samt ansvara för bilens och övrig utrustnings underhåll och skötsel.  

Vem är du?

Vi på Swerock är stolta över våra medarbetare som med sin yrkeskunskap bidrar till att uppnå bästa resultat ute hos våra kunder. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och tar ett stort eget ansvar för leverans och utrustning. Du har förmåga att skapa goda relationer med såväl arbetskollegor som våra kunder.

Ett krav för tjänsten är att du har C-körkort samt YKB. Har du tidigare erfarenhet av betong- eller byggbranschen är det meriterande.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. 

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? 

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2019-06-23

Dela detta jobb

Logga
Betongpumpmaskinist

Swerock AB