teknikjobb.se

Betongbilschaufförer till Thomas Betong

Företag Thomas Betong AB
Ort
Utgår

2021-01-11

Ansök nu

Betongbilschaufförer till Thomas Betong

Thomas Betong söker chaufförer med C-kort, för att köra våra betongbilar i Göteborg.

Ofta börjar jobbet som betongbilschaufför tidigt på morgonen, mellan 06-07, med att förbereda din betongbil för dagens leveranser. När första lastningen är klar beger du dig till den byggarbetsplats som beställt leveransen. Eftersom betong hårdnar snabbt brukar den inte transporteras längre än någon timma bort – det innebär korta körsträckor, men flera turer varje dag.

Just nu söker vi dig som kan jobba långa dagar eller tvåskift, eftersom vi ska leverera betong till kunders projekt både tidiga mornar och sena kvällar. Även helgjobb förekommer. 

Såväl i trafiken som på plats på bygget representerar du Thomas Betong och är vårt ansikte ut mot kund. Vi hoppas därför att du är serviceinriktad samt att du uppskattar ett gott samarbete och de sociala delarna av arbetet. För oss är det viktigt att vi både är professionella i våra roller och har trevligt tillsammans! Arbetet är till stor del självständigt och mycket varierande vilket förutsätter att du är ansvarsfull som person och har god initiativförmåga. Kontinuerligt underhåll, enklare reparationer samt tvätt av din egen betongbil och tillhörande utrustning är också uppgifter som ingår i tjänsten. På Thomas Betong är vi bestämda på att säkerheten går före allt, därför erbjuder vi dig den utbildning och utrustning du behöver för att alltid utföra dina arbetsuppgifter på ett säkert sätt.

Jobbet som Betongbilschaufför är, till skillnad från många andra chaufförsjobb, både varierande och skonsamt för kroppen. I den här tjänsten ingår varken tunga lyft eller andra slitsamma arbetsuppgifter. Så varmt välkommen du med erfarenhet från exempelvis tung distribution eller renhållningsbranschen.

En förutsättning är att du har körkort, klass B och C samt giltig YKB. Det är meriterande, men absolut inget krav, om du har gått fordonstekniskt gymnasium eller har erfarenhet från byggbranschen. Gillar du dessutom att meka med lastbilar, så är det ett stort plus!

Som din arbetsgivare erbjuder vi dig varierande arbetsuppgifter i ett professionellt och framgångsrikt familjebolag med god gemenskap och företagskultur. Vi är måna om våra medarbetare och prioriterar självklart både friskvård och utbildning för våra anställda. Vi på Thomas Betong strävar efter en ökad mångfald i vårt team. Vi välkomnar därför sökande oberoende av kön, ålder och härkomst.

Vi ser fram emot din ansökan!

Start beräknas ske under första halvåret av 2021. 

Om Thomas Betong
Hos oss får du möjligheten att arbeta i en dynamisk organisation där vi tillsammans bidrar aktivt till ett hållbart samhälle.
På Thomas producerar och distribuerar vi högkvalitativ betong för platsgjutet byggande på 38 betong- och 3 Prefabfabriker. Vi är på en utvecklingsresa där ambitionen är att vara bäst i branschen som specialisterna på betong.
Det är vår kultur och expertis inom betong som gör oss unika. Vi i Team Thomas bryr oss om varandra och agerar för våra kunders, kollegors och vårt företags bästa. Vi stöttar varandra och har roligt tillsammans!
Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen.
www.thomasbetong.se

Dela detta jobb

Betongbilschaufförer till Thomas Betong

Thomas Betong AB